14.5.08

Για τον γάμο του Καραγκιόζη . . .

Η επίσημη εφημερίδα του Δήμου Κορυδαλλού παρουσιάζει εικόνα που χαρακτηρίζεται ευγενικά ως «για τον γάμο του Καραγκιόζη . . .».

Στο τεύχος 11 (Δεκέμβριος 07, Ιανουάριος-Φεβρουάριος 08) στην σελίδα 5 παρουσιάζει όλο καμάρι «Προχωρούν τα έργα αποχέτευσης στο Σχιστό». Γράφει δε και συγκεκριμένες οδούς όπως Κ. Βάρναλη, Ιωαννίνων, 14ης κτλ

Πόσο ανόητος πρέπει να είναι κάποιος; πόσο άσχετος; πόσο αδιάφορος; πόσο άχρηστος; Πόσο ανίκανος; Πόσοι είναι όλοι αυτοί μαζί; και πως κατάφεραν και βρέθηκαν όλοι μαζί;

Για πιο Σχιστό μιλάτε ωρέ σεις; για πια έργα στο ΣΧΙΣΤΟ; οι δρόμοι αυτοί είναι στον ΚΑΡΑΒΑ, όπως επίσης από εκεί είναι και οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται, από τον ΚΑΡΑΒΑ κι ΟΧΙ από το ΣΧΙΣΤΟ που τσαμπουνάτε εσείς!!!

Αν δεν μπορείτε να ξέρετε που γίνονται κι αν γίνονται έργα στον Δήμο μας όπως επίσης αν δεν μπορείτε να γνωρίσετε τις γειτονιές του Κορυδαλλού τραβάτε να βοσκάτε τίποτα γίδια στην Αρκαδία και να μάσετε ρίγανη καλύτερα (για όλους).

Σαν την Λαμπρή που ετσιθελικά το αμφιθέατρο «Θανάσης Βέγγος» το ονόμασε για το καλοκαίρι του 2007 «θεατράκι 88 στρεμμάτων»; Μέχρι που θα φτάσετε; Με την ευκαιρία ας δούμε και λίγο Θανάση, αφιερωμένο σε σας.