15.8.08

Η παιδεία ύψιστο αγαθό.

Η παιδεία είναι το ύψιστο αγαθό για την κοινωνία και τον άνθρωπο, λυπούμαστε πολύ που ο Δήμαρχος Κορυδαλλού στο πρόγραμμά του συμπεριέλαβε την δημιουργία γυμνασίου όχι στον τομέα της παιδείας (εκπαίδευση) αλλά αλλού.

Ευχαριστούμε πολύ τον αναγνώστη μας που μας ενημέρωσε γι αυτό, σχετικά με το άρθρο μας της 29 Ιουλίου 2008, και φυσικά από την ίδια θέση διορθώνουμε. Σας γνωρίζουμε λοιπόν πως ο Δήμαρχος Κορυδαλλού κ. Κασιμάτης είχε τελικά στο πρόγραμμά του την υλοποίηση Αθλητικού Γυμνάσιου το οποίο και σύμφωνα με τον Δήμο θα λειτουργήσει τον Σεπτέμβριο αλλά ιδιότροπος δεν το είχε συμπεριλάβει στον τομέα της παιδείας (εκπαίδευση) του προγράμματος του.

Λυπούμαστε πάρα πολύ για όλα αυτά, όπως επίσης λυπούμαστε που έχει κατέβει το μεγαλύτερο μέρος της ιστοσελίδας του συνδιασμού ¨Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση¨ του κ. Κασιμάτη όπως και το πρόγγραμα του συνδιασμού για το οποίο εκλέχθηκε στερόντας την δυνατότητα να μπορεί από μόνος του ο κάθε Κορυδαλλιώτης να βλέπει και το πρόγραμμα και την κάθε αλήθεια.

Υ.Γ. Οι εικόνες του προηγούμενου post είναι με print screen κι όχι από φυλλάδιο.