11.3.09

Ανοιχτό Δημοτικό Συμβούλιο για την απομάκρυνση των φυλακών: Τετάρτη 11 Μαρτίου

Τις πρωτοβουλίες του και τις κινητοποιήσεις του για την απομάκρυνση των φυλακών κλιμακώνει ο Δήμος Κορυδαλλού με τη διοργάνωση Ανοιχτού Δημοτικού Συμβουλίου με αποκλειστικό θέμα τη λήψη αποφάσεων μετά και τα πρόσφατα γεγονότα της επεισοδιακής απόδρασης από τις φυλακές.

Στην ειδική έκτακτη συνεδρίαση, που πραγματοποιείται την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2009 στις 7.30 μ.μ στο αμφιθέατρο του 5ου Λυκείου απέναντι από τις φυλακές (Σολωμού 2-4) έχουν κληθεί να συμμετάσχουν όλοι βουλευτές της Β’ Πειραιά, ο Πρόεδρος του Δ.Σ της ΚΕΔΚΕ Νικήτας Κακλαμάνης, ο Πρόεδρος της ΤΕΔΚΝΑ Δημήτρης Καλογερόπουλος, ο Πρόεδρος του ΑΣΔΑ Λάμπρος Μίχος, ο Νομάρχης Πειραιά Γιάννης Μίχας, ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης και φορείς της περιοχής.

Στόχος είναι να παρθούν αποφάσεις για συντονισμό δράσεων όλων των συμμετεχόντων με αποκλειστικό στόχο την απομάκρυνση των φυλακών τώρα!

Ανάμεσα στις κινητοποιήσεις που θα ακολουθήσουν είναι συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Δικαιοσύνης με επικεφαλής τον Δήμο και τη συμμετοχή εκπροσώπων του πολιτικού κόσμου και μαζικών φορέων.

Από το Δελτίο Τύπου του Δήμου Κορυδαλλού.