1.7.09

Μπούρδες ΜΠΟΡΔΟΡΟΔΟΚΟΚΚΙΝΕΣ II

Δεν είναι μόδα αλλά εξαπλώνεται στο Κορυδαλλό σαν άλλη επιδημία. Στις 15.6.09 γράφαμε για τα μπορδοροδοκόκκινα κράσπεδα της πλατείας Ελευθερίας. ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ κ.α.

Ο Δήμος Κορυδαλλού λοιπόν αρέσκεται να βάφει τα κράσπεδα από κίτρινα (πλατείες, νησίδες κτλ) όπως προβλέπει ο ΚΟΚ και η κοινή λογική σε μπορδοροδοκόκκινα!!!

Τελικά είναι τόσο εμφανές πως κάποιοι αντί να αρκούνται στην ανικανότητα τους προσπαθούν να κάνουν την διαφορά και το καταφέρνουν, σπαταλώντας και το δημόσιο χρήμα (εις διπλούν) και την σωματική ακεραιότητα τον πολιτών ενίοτε (βλέπε Ποταμού).

Υ.Γ.1 Καθαρά εγκληματικό είναι πως στην οδό Ταξιαρχών ενώ παρέμειναν κίτρινα τα κράσπεδα στις άκρες της οδού βάφτηκαν πρόσφατα μπορδοροδοκόκκινα εκείνα που μπαίνουν μέσα στην οδό εμβόλιμα και θα έπρεπε να δείχνουν την θέση τους περισσότερο, καθώς αποτελούν πραγματικό κίνδυνο ιδιαίτερα την νύχτα.
Υ.Γ.2 Κάποιος να ξεβάψει ή και να κολλήσει τα ανακλαστικά που υπήρχαν στις άκρες από τα μπορδοροδοκόκκινα κράσπεδα της οδού ταξιαρχών. Κάποιο λόγο υπάρξεις δεν θα είχαν και δαύτα;