30.1.07

Δήλωση Δημοτικών Φρονημάτων


Την επταετία θυμηθήκατε ρε μπαγάσα Σταύρο;

Στις γειτονιές τις Νίκαιας και του Κορυδαλλού υπογράφαμε μόνο, κλητεύσεις από την χωροφυλακή της χούντας και δηλώσεις μετά από ξύλο στην ΕΣΑ (σπάει ο άνθρωπος κάτω από πίεση), τώρα υπογράφουμε και για προσκλήσεις του δήμου;

Όποιον προσκαλείς-τιμάς δημότη (έστω και σε πίτα) τον σέβεσαι, δεν το έχεις χεσμένο και δεν του γαμάς την προσωπικότητα, πόσο μάλλον όταν αυτό λαμβάνει χώρα εκεί που μεγαλώνουν τα αγγελούδια του Κορυδαλλού.

Υ.Γ.1. Από την επομένη φορά να πηγαίνουν οι δημότες στο ΚΕΠ να τους κάνει και γνήσιο υπογραφής για την πρόσκληση-τιμή που τους έκανες, αλήθεια έτσι είχες κάνει και στον γάμο σου με τους συγγενείς σου;

Υ.Γ.2.1. Έμαθα ότι θέλουν να με βρουν κάτι επιστάτες σου (θεέ μου επιστάτες με κουστούμι στο βάψιμο του γκαράζ του δήμου!!! Τραγικό σαν το πορτοκαλί της επανάστασης της Ουκρανίας που ξέφτισε αμέσως και οι επιστάτες σου το έβαλαν μόνο στην όψη της ανεβασιάς του γκαράζ λες και η όψη στην κατεβασιά είναι της ΔΕΗ).

Υ.Γ.2.2. Στείλε τους σχολείο ξανά, γιατί στα σχολικά τους χρόνια ασχολιόντουσαν με ανταλλακτικά από παπάκια κι όχι με τα μαθήματα τους (μάθαν μόνο αφαίρεση). Να ξέρεις τα μονοπάτια του internet δεν είναι σκοτεινά σαν αυτά που ξέρουν, είναι γρήγορα φωτεινά γεμάτα γνώση.