19.11.07

Νέες παράνομες κάμερες τοποθετήθηκαν στον Κορυδαλλό στα τέλη του 2007.

Από κάτι τρομερό πρέπει να κινδυνεύουμε στον Κορυδαλλό αλλά δεν μας το λένε για να μην μας τρομάξουν.

Πρώτα εδώ, μετά του Ολυμπιακούς αγώνες, ο Δήμος μαζί με τους κατοίκους σκέπασε τις πλέον παράνομες κάμερες παρακολούθησης.
Μια φιέστα με τα όλα της. Κάμερες, εφημερίδες, κανάλια, κόσμος, ρεπόρτερ και τον Γρηγόρη να δίνει το σόου του ανεβασμένος στο ανυψωτικό μηχάνημα του Δήμου. Να κουκουλώνει με το μαύρο της σκουπιδοσακούλας την παράνομη κάμερα κι αυτή να σπαρταρά από μέσα σαν φρέσκα ψάρια της Ανάφης σε σακούλα με πάγο που ταξιδεύουν να φτάσουν στις ψαροταβέρνες της Σαντορίνης.

Πολύ πρόσφατα, τοποθετήθηκαν κάμερες παρακολούθησης στην οδού Σολωμού, τον δρόμο που διασχίζουν καθημερινά οι μαθητές του Κορυδαλλού για να φτάσουν στα σχολειά τους στα 88 στρέμματα.
Μην πεταχτεί κανείς και πει πως είναι για να παρακολουθούν την φυλακή και τους εγκληματίες διότι και οι φυλακές και οι εγκληματίες βρίσκονται μέσα από τον τοίχο. Απέξω από τον τοίχο οι κάμερες παρακολουθούν μόνο εμάς και τα παιδιά μας την ώρα που πάνε κι έχονται στο σχολείο.

Αλήθεια Γρηγόρη, παίζει κάτι; Μήπως άλλαξε κάτι; Που να’ ναι ο υπέρμαχος των ελευθεριών του ατόμου που σκέπαζε κάμερες δυο χρόνια πριν; Τι σκεπάζει σήμερα; Μήπως σε κάποιους ακούγονται Αλαβάνικα αυτά;

Σήμερα Δευτέρα 19 Νοεμβρίου παραιτήθηκε ο Πρόεδρος και πέντε μέλη της Συνταγματικής «Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων» γιατί δεν την παλεύαν (που λένε και στα Ζωνιανά) οι άνθρωποι στην χώρα που ο Νόμος ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ το ίδιο για όλους.

Κάτι τέτοιες στιγμές ζηλεύω τα αμερικανάκια . . .Τελικά όλα γίνονται για μας ρε χαζούλια . . .