3.1.09

χωρίς εικονογράφιση

Υπεύθυνοι για την λειτουργία και διατήρηση του blog είναι όλοι όσων τις καλές, κακές ή και αστείες καμιά φορά ενέργειες ή παραλήψεις εμείς απλά φωτογραφίζουμε, αναρτούμε ή και διασυνδέουμε.

Ξέρετε η φωτογραφία αποτυπώνει την πραγματική αλήθεια σε συγκεκριμένο χρόνο, τίποτα άλλο. Θέλετε δεν θέλετε, μας αρέσει δεν μας αρέσει αυτό και μόνο.

Δημιουργοί λοιπόν των θεμάτων, των uploads και εν γένει του korydallos.blogspot.com δεν είμαστε εμείς, αλλά εσείς με όσα κάνετε, σωστά ή μη.

Το συγκεκριμένο blog δεν έχει σκοπό ούτε να προβάλει κάποιους ούτε το αντίθετο, αλλά μπορεί και τα βάζει με ανόητες καταστάσεις και καταστροφικές ενέργειες.

Δεν θα διαφημίσουμε μέσα από εδώ ούτε εμάς ούτε άλλους , δεν θα εξαργυρώναμε ποτέ την μεγάλη αναγνωσιμότητα μας και το ιδιαίτερο κύρος του korydallos.blogspot.com για την ιδιωτική προβολή κανενός.

Θα σταθούμε απέναντι στις πράξεις όσων καταστρέφουν το τόπο μας και το περιβάλλον μας.

Καλή χρονιά σε όλους. Επίσης ευχαριστήσουμε τα sites katagelies.gr, ΑΤΤΙΚΟ ΠΡΑΣΙΝΟ, oikologio.gr, greektube.org, katagelies.net, τους τηλεοπτικούς σταθμούς ET1, NET, ALPHA, MEGA, ΣΚΑΪ, STAR και στο τέλος τα blogs seatbelt-gr, α-εργώδες, οικοΤόπος, ΣΥΡΙΖΑ ΒΥΡΩΝΑ, Παραπολιτική, ventetta, (Σκια)..γράφημα, press-gr καθώς και όλα τα blogs και ιστολόγια που έχουμε με σύνδεσμο στο blog μας αλλά κι όσα ξεχάσαμε, που ασχολήθηκαν με συγκεκριμένα θέματα μας και βοήθησαν να γιγαντωθεί η πίεση κι έτσι αρκετές φορές οι λειτουργοί μας να ασχοληθούν με τα αυτονόητα και να επέλθει λύση.

Υ.Γ.1 Ψηφοφορία για το αν θα συνεχίσουμε ή όχι δεν βάζουμε, δικό μας είναι το blog ότι θέλουμε θα κάνουμε, Το ίδιο ισχυεί και για σας . . .

Υ.Γ.2 κλικ & διαβάστε περί "Η 'ανωνυμία' των μπλογκς και η 'επωνυμία' των υπόλοιπων ΜΜΕ..."