5.4.09

«EUROPATENT=ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΨΕΜΑ»

Τι είναι αυτό; Όπως γράφει στις παρειές του «ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΤΡΕΝΑΚΙ EUROPATENT – ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ» και φέρει πάνω του σορό τις διαφημίσεις καταστημάτων και οργανώσεων της πόλης του Πειραιά.Τι προσφέρει; Προσφέρει μία «free ride PORT-MARKET-PORT» δηλαδή το γύρo του θανάτου στην πόλη του Πειραιά με ένα δήθεν «ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΤΡΕΝΑΚΙ EUROPATENT – ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ».

Τα συνθετικά υφάσματα αδυνατούν να κρύψουν την αλήθεια, το δήθεν χειροποίητο οικολογικό τρενάκι είναι ένα PONY από αυτά που βασιζόταν στο 2CV της Citroen και το οποίο Pony ξεκίνησε να παράγεται το 1974 από τη NAMCO στη Θεσσαλονίκη με τον γνωστό δικύλινδρο κινητήρα boxer 600 κ.εκ. της Citroen.

Σε αυτό το πράγμα, λοιπόν, κάποιοι ασυνείδητοι φορτώνουν 18 ψυχές και τις περιφέρουν στον Πειραιά πάνω σε τρία άθλια μονού άξονα trailers δίχως φρένα!!!
Δηλαδή: 18 άτομα επί 75kgr (M.O.) ισούται με φορτίο 1350kgr δίχως το βάρος των trailers
!!!Όταν μεγάλα σύγχρονα οχήματα με ABS κτλ έχουν όριο έλξης δίχως φρένα τα 500kgr!!! Στον Πειραιά εδώ και δυο χρόνια ένα μασκαρεμένο σαράβαλο κουβαλά πάνω από 1600kgr φορτίο με 18 ψυχές πάνω του . . .

Θυμάται κανείς ποιο τρενάκι είναι τούτο; Ναι σωστά αυτό που παρκαρισμένο κλείνει το πεζοδρόμιο στους τουρίστες που κατευθύνονται για την Ακρόπολη!!! Να χει άδεια κυκλοφορίας από την Νομαρχία ή μήπως να κυκλοφορεί κι αναρίθμητο;