5.6.13

Τώρα, απόγευμα Τετάρτης 5/6/2013, Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος!!!

Οι εικόνες αυτές είναι απογευματινές, σήμερα,  Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος,  Τετάρτη 5/6/2013 και έχουν File Info αρχείο ωστέ να μπορεί οποισδήποτε γνώστης η το εγκληματολογικό της Αστυνομίας να πιστοποιήσουν  την αυθεντικότητα τους και ως προς το περιεχόμενο και ως προς το χρόνο.-
 Όλα αυτά τα παράνομα γίνονται πολύ προκλητικά καθώς στις 7:00 στο δημόσιο χώρο έχουν προγαρμματίσει με αφορμή την Ημέρα Περιβάλλοντος συγκέντρωση- διαμαρτυρία οι Δημοτικές Κινήσεις "Πάμε Αλλιώς" και "Δεκαεξάχρονη Πόλη"καθώς και η Επιτροπή Προστασίας και Οικολογικής Ανάδειξης του Όρους Αιγάλεω.
Το συγκεκριμένο έργο "χάθηκε" καθώς σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο, τότε,  κ. Φίλη: "Δώσαμε και δίνουμε έναν μεγάλο αγώνα για την κατασκευή του έργου αλλά και για την αποβολή των παράνομων επιχειρήσεων που λειτουργούν εκεί τόσα χρόνια. Δυστυχώς είχαμε μια αρνητική εξέλιξη, αφού η σύμβαση που είχε υπογραφεί από την ΓΓΑ με τον εργολάβο δεν έλαβε υπόψη της τη μεταφορά και την απόθεση τεραστίων όγκων μπαζών που ανεξέλεγκτα έχουν εναποθέσει εκεί επί σειρά ετών οι καταπατητές. Εφόσον δεν ήταν δυνατόν να καλυφτούν οικονομικά οι εργασίες αυτές, έγινε διάλυση της σύμβασης και νέα μελέτη που θα περιλαμβάνει πλέον όλες τις εργασίες στον προϋπολογισμό του έργου και η οποία θα είναι έτοιμη εντός του μηνός για την επαναδημοπράτηση.. Πιέζουμε διαρκώς να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για την απρόσκοπτη συνέχιση του έργου" 
Αλλά σύμφωνα και με τις σημερινές φωτογραφίες και όλα τα στοιχεία που υπάρχουν αυτό δεν μοιάζει με αλήθεια...