6.4.07

Που είναι τα χρήματα; οεο;

Τα λατομεία κατάρα για τον Κορυδαλλό, στοιχειώνουν το βουνό και την πόλη δεκάδες χρόνια τώρα.

Πολλά χρόνια πριν όταν, όλοι οι δήμοι της Αττικής με νόμο πήραν τα νταμάρια και τα αξιοποίησαν ο Μαλαγαρδής με τον Θεμελή τα έκαναν δώρο στους Σιαμπλήδες & Σια. Το Κατράκειο στη Νίκαια, το Terra Petra & το θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη, το Μελίνα Μερκουρη στις Πλαγιές του Υμηττού και πάρα πολλά άλλα σε όλη την Αττική.

Μόνο στον Κορυδαλλό τα νταμάρια αντί για θέατρα και αθλητικούς χώρους έγιναν παράνομες δεξαμενές πετρελαίου και βενζίνης, διαλυτήρια αυτοκινήτων, συνεργεία, σπαστήρας αδρανών υλικών αλλά και χώρος απόθεσης τοξικής-καρκινογόνου άμμου που ήρθε νύχτα από τον Ασπροπυργο μέσα σε containers και κρύβεται ακόμη εκεί.

Κι όταν μετά από πολλά χρόνια και κόπους ήρθε η στιγμή να δούμε το χώρο με αθλητικά πάρκα , είδαμε κι ακούσαμε αντιδήμαρχο σου Σταύρο να βάζει πλάτη για να μην δοθεί η δεύτερη δόση των χρημάτων καθώς και να απειλεί τον Υπουργό κ. Παπαληγούρα σχετικά με την απόδοση των φυλακών και την σχετική παρουσία του.

Γιατί σταματήσατε τα χρήματα τον Σεπτέμβριο του 2006;

Δεν σας ανήκαν, του λαού του Κορυδαλλού ήταν και είναι.

Τώρα γιατί μιλάτε για κινητοποιήσεις για τα χρήματα που με φροντίδα σας χάθηκαν;

Τα κόψατε προεκλογικά για να δείξατε κάτι; τώρα δήθεν κάνετε αγώνα;

Ή ακόμη χειρότερα σας εγγυήθηκαν από την κυβέρνηση ότι θα δοθούν τώρα (αντί για τον 09/06 που ήταν καθορισμένο και μετά την παρέμβαση του Γιαννάκη κόπηκαν) και θα μπεις στην πόλη καβαλάρης πάνω σε λευκό άλογο σαν ελευθερωτής;

Σταύρο μάζεψε τον Γιαννάκη (ξέρω δύο χρόνια συμβόλαιο έχεις αλλά καλό είναι μην γίνουν αλλά δύο με την καταβολή των χρημάτων) γιατί μιλάει πολύ και για πολλά και γίνεστε ρόμπα. Ξέρεις στην Μάνη έλεγαν «ξέρεις να κλέψεις; ΞΕΡΩ, ξέρεις να κρυφτείς;»