12.12.12

Κυριακές "χωρίς μεσάζοντες"

ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ από 09.00 έως 14.30 στο χώρο του Δημοτικού πάρκινγκ (Γρ. Λαμπράκη και Πλαταιών, πίσω από τις Γυναικείες Φυλακές Κορυδαλλού):

ΡΥΖΙ από τη Μονοκκλησιά Σερρών. σε συσκευασίες των 5 κιλών:
Ρύζι τύπου Kαρολίνα 5 € (1 € το κιλό),
Ρύζι τύπου Αμερικής “bonnet” 4,50 € (0,90 € το κιλό)

ΤΥΡΙ παραγωγής τυροκομείου Αίγαγρος από το Λατζιμά Ρεθύμνου Κρήτης. Το τυροκομείο διαθέτει ISO 22000, έχει πιστοποιηθεί από τον ΕΦΕΤ με κωδικό ΕΛΟΓΑΚ και παράγει τυρί από αιγοπρόβειο γάλα. Θα διατεθούν σε συσκευασίες VACUUM:
Γραβιέρα. Από φρέσκο παστεριωμένο πρόβειο και γίδινο γάλα της περιοχής του Ψηλορείτη Σε αεροστεγή συσκευασία vacuum από ένα κιλό έως ολόκληρα τεμάχια -Τιμή 9,5 €/κιλό Ημ/νια λήξης: 1 έτος από την ημερομηνία παραγωγής
Λευκό τυρί (ΦΕΤΑ) Αίγαγρος -Τυροκομικά Κρήτης. Από φρέσκο παστεριωμένο αιγοπρόβειο γάλα της περιοχής του Μυλοποτάμου. Τιμή 15 €/2,5 κιλά Ημ/νια λήξης: 1 έτος από την ημερομηνία παραγωγής
Κεφαλοτύρι. Από φρέσκο παστεριωμένο πρόβειο και γίδινο γάλα της περιοχής του Ψηλορείτη. Σε αεροστεγή συσκευασία vacuum από ένα κιλό έως ολόκληρα τεμάχια -Τιμή 9,5 €/κιλό Ημ/νια λήξης: 1 έτος από την ημερομηνία παραγωγής
Ανθότυρος ξερός. Από φρέσκο παστεριωμένο αιγοπρόβειο γάλα. Προσφέρεται σε τεμάχια σε συσκευασία vacuum - Τιμή 8,5 €/κιλό Ημ/νια λήξης: 1 έτος από την ημερομηνία παραγωγής
Ανθότυρος Νωπός (Μυζήθρα). Μαλακό φρέσκο τυρί το οποίο παρασκευάζεται από την προσθήκη φρέσκου αιγοπρόβειου γάλακτος στο τυρόγαλα, μετά την τυροκόμηση της γραβιέρας Τεμάχια σε συσκευασία vacuum. Τιμή 5 €/κιλό Ημ/νια λήξης: 1 μήνας από την ημερομηνία παραγωγής