11.3.08

Χωρίς λόγια . . . στην αρχή . . . μετά . . .

Το πορτοκαλί χρωματάκι στο κτίριο της Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Κορυδαλλού το βάλατε πέρσι τέτοια εποχή (ήταν της φθήνουσας μόδας από την πορτοκαλί επανάσταση στην Ουκρανία). Φέτος, εδώ και βδομάδες, στο ίδιο κτίριο βάλατε μπάζα. Ας βάζατε άλλο χρώμα καλύτερα . . .

Μεταξύ μας, αν σας είναι εύκολο καθαρίστε το πεζοδρόμιο διότι είναι ανόητο να κινδυνεύει κόσμος (το ΕΠΑΛ, εκεί δίπλα δεν είναι κι αυτό) και μαθητές από τις πράξεις σας. Με την ευκαιρία επίσης, πέρσι την άνοιξη που τοποθετήσατε την τριγωνική (ΚΙΝΔΥΝΟΣ) ταμπέλα του ΚΟΚ της φωτογραφίας είχα δύο απορίες:
1. Σε ποιον κίνδυνο αναφέρετε η συγκεκριμένη σήμανση &
2. Ποιος άσχετος την τοποθέτησε δίπλα στην κολώνα ώστε να μην μπορούν να διέρχονται καροτσάκια (παιδιά, ανάποιροι) πάνω από πεζοδρόμιο.

Να δώσω απαντήσεις;
1. Προφανώς και ξέρατε τις προθέσεις σας και φροντίσατε να σημανθείτε από μόνοι σας. ok, να σας δώσουμε συγχαρητήρια είναι η μόνη εύστοχη σήμανση που βάλατε ως σήμερα &
2. Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου που έχει δώσει ρεσιτάλ ασχετοσύνης!!!

Υ.Γ.1 Η πινακίδες και ως υλικό και ως τοποθέτηση έχουν κόστος (σε € αρχικά και εκ των υστέρων και άλλο), σας είπε κανείς ότι μπορείτε να σπαταλάτε δημόσιο χρήμα στον βρόντο; έτσι απλά ίσως για να μας μπείτε στο μάτι;
Υ.Γ.2 Βλέπουμε και την άσχετη και πολύ κακή σήμανση αλλά βλέπουμε και τα μπάζα εδώ και βδομάδες, το πεζοδρόμιο δεν βλέπουμε.