2.3.08

Στον Κορυδαλλό μοιράζουν μαντολάτο κι αμα δεν το θες στο βάζουνε στον πάτο II (σύνθημα των γηπέδων στον Κορυδαλλό)

Αυτή είναι ετοιμότητα!!!
Μπράβο Δήμαρχε, βγάλατε την μπουλντόζα και την βάλατε στην μέση του δρόμου για να την βλέπουν όλοι, αλλά δεν καταλάβατε πως το μόνο που κάνετε είναι να δυσχεραίνετε την κυκλοφορία; Και μάλιστα κάτω από ιδιαίτερα επικίνδυνες συνθήκες;Θα μου πεις ρε μάγκα αν ήταν να ασχολούμαι μαζί σου, θα ασχολιόμουν πρώτα με τον Δήμο, την κατανόηση μου την έχεις εδώ, όλα κι όλα σε καταλαβαίνω.
Πάντως τρομερή η ιδέα να βγάλετε τις μικρές σκούπες για εκχιονισμό!!! Παγκόσμια πρωτοπορία να σας βάλουμε στο Guinness ΑΞΙΟΙ!!!

Καλά και να πούμε τώρα πως καθάριζε η σκούπα (λέμε ανοησίες κι εμείς), αφού έχει 90cm πλάτος τι θα πέρναγε από κει μέσα ποδήλατο; Καταλάβατε έστω και τώρα ότι βγάζοντας κάτω από τέτοιες συνθήκες αυτά τα μικρά οχήματα (σκούπες) κινδύνεψαν οι χειριστές τους χωρίς λόγο; Η πολιτική προστασία τέτοια σας μαθαίνει;Εντάξει για να δώσουμε και μερικά εύσημα, ο Λιάκος καθάρισε αρκετά καλά την περιοχή γύρω από το σπίτι του. Ο άνω και κάτω Κορυδαλλός μες τα χιόνια και η γειτονιά του Λιάκου ολοκάθαρη.

Τρίτη απόγευμα ευτυχώς ο ήλιος μας έκλεισε το μάτι με 16 βαθμούς Κελσίου και έτσι καθαρίσαμε από την Μερκάτη ως την Δεξαμενή. Αληθεύει ότι οι υπηρεσίες του Δήμου δεν άνοιγαν δρόμους σε έταιρους δημ. Συμβούλους & αντιδημάρχους αφήνοντας του δύο μέρες εγκλωβισμένους, γιατί ένας από όλους ονειρεύονταν να καρπωθεί (την αποτυχία στην συγκεκριμένη περίπτωση) την όλη επιχείρηση ΕΚΧΙΟΝΙΣΜΟΣ;