24.4.08

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΗ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΜΑΡΧΙΕΣ!!!

Η δυτική Αθήνα παίρνει την κατάσταση στα χέρια της με δυναμικές κινητοποιήσεις.
Στις 14 Μαΐου 2008 και ώρα 19:00 οργανώνει παναττικό ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ, στην Εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου στο περίπτερο πριν το Σκαραμαγκά.
Το συλλαλητήριο οργανώνεται ενάντια στην κατασκευή εργοστασίου της ΔΕΗ στην Χαλυβουργική και ενάντια στα σχέδια για το λιμάνι του Σκαραμαγκά.

Σε σημερινή συνεδρίαση του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Δυτικής Αθήνας,
με τη συμμετοχή και των δέκα Δημάρχων των δήμων που συγκροτούν τον ΑΣΔΑ υπήρξε ομόφωνη απόφαση για δυναμικούς αγώνες αρχής γενομένης από το συλλαλητήριο στις 14-5, ενάντια στην περαιτέρω υποβάθμιση της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Αττικής.

Όπως μας είπε αργά το βράδυ ο πρόεδρος του ΑΣΔΑ και Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας, κ. Λάμπρος Μίχος, θα υπάρξει συνεργασία και με τους υπόλοιπους Δήμους που δε συμμετέχουν στον ΑΣΔΑ, με τις Νομαρχίες αλλά και με όλους τους φορείς της Δυτικής Αττικής, ώστε στο συλλαλητήριο να βρεθούν δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι, που με το βροντερό παρών τους θα βάλουν τέλος στα σχέδια της επικείμενης περιβαλλοντικής καταστροφής της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Αττικής.

Ο Πρόεδρος του ΑΣΔΑ μας ενημέρωσε ότι θα υπάρξει μεγάλη συναυλία, λαμπαδηδρομία και άλλες εκπλήξεις. Επίσης θα μπουν 150 λεωφορεία που θα μεταφέρουν όσους δεν έχουν δυνατότητα να πάνε με δικό τους μέσο στο συλλαλητήριο από τους πιο μακρινούς Δήμους.
Στο τέλος του μήνα θα έχουμε όλο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που θα κορυφωθούν την ώρα του συλλαλητηρίου.

Πιστεύουμε ότι τέτοια συλλαλητήρια ταρακουνούν κυβερνήσεις και συμφέροντα. Πρέπει να συμμετέχουμε όλοι ώστε να σταματήσουμε την επερχόμενη καταστροφή μας.
Συγχαίρουμε τους Δημάρχους και τον Πρόεδρο του ΑΣΔΑ για την απόφασή τους, και για τη ικανότητά τους να αφήσουν στην άκρη κόμματα και συμφέροντα σε ένα τόσο σοβαρό θέμα που επηρεάζει ζωτικά την ποιότητα ζωής των κατοίκων.
ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!

πηγή: ellines-energoi-polites.blogspot.com