17.4.08

korydallos.blogspot.com

Το blog του Κορυδαλλού εδώ και πολύ καιρό βγαίνει στην τέταρτη θέση του παγκόσμιου ιστού σε αναζήτηση για «Κορυδαλλός». Παρά του ότι χαρακτηρίστηκε εσκεμμένα ως spam σε wikipedia και αλλού από λίγους αλλά βαλτούς που αγωνιούσαν να το εξαλείψουν και να μην βγει στην επιφάνεια σας πληροφορώ ότι οι κόποι πήγαν χαμένοι διότι ήσασταν ελάχιστοι μπροστά στους πάμπολλους αγνούς καθημερινούς αναγνώστες του blog που με τα κλικ τους εκτοξεύσανε σε τέτοια θέση ένα blog.Θα προσπαθήσω να φανώ χρήσιμος και σε εσάς αλλά κυρίως στον Κορυδαλλό.

Ποίο το νόημα να αναρωτιέστε ή να πιστεύεται αυθαίρετα ποιος/οι είναι από πίσω από το blog; Όταν αυθαίρετα κτίζονται μάντρες οικοδομών και άλλες οχλούσες δραστηριότητες σε δασικές εκτάσεις κ.α. υποβαθμίζοντας για πάντα την πόλη μας, όχι πια με την ανοχή σας αλλά με ξεκάθαρη την συνενοχή σας.

Άλλωστε με τα παραπάνω αυτά λόγια θα ήταν ακόμη πιο εύκολο να βρεθεί ποιος τα γράφει, με εισαγγελική παραγγελία, ας πούμε. Νόμιμη οδός και σωστή, αλλά . . .

Η ουσία είναι ότι αυτά που γράφει και δείχνει το korydallos.blogspot.com αποτελούν αλήθεια στην καθαρότερη μορφή της, και δυστυχώς για πολλούς από εσάς οι Κορυδαλλιώτες που τα διαβάζουν εδώ, τα βλέπουν και με τα ίδια τους τα μάτια.

Χθες μεσημέρι 16/04/2008 στην οδό Ποταμού (Δασική περιοχή) ο Δήμαρχος μαζί με τον Δασάρχη και τον Διοικητή της Πυροσβεστικής διενέργησαν αυτοψία, δεν είδαν τίποτα; Είχε περιέλθει στις Υπηρεσίες του Δήμου και στο Α.Τ. Κορυδαλλού συγκεκριμένη καταγγελία 30 λεπτά της ώρας νωρίτερα; Κτίζανε διώροφα, έριχναν μπετό κτλ σε δύο ανεξάρτητα κτίσματα την ώρα της αυτοψίας κ. Δήμαρχε εσείς δεν είδατε τίποτα; οι άλλοι; γιατί η Δημοτική Αστυνομία το ψάχνει το διώροφο κτίσμα εδώ και δύο μήνες και δεν το βλέπει. Με άτομα με προβλήματα όρασης επανδρώθηκε η Δημοτική Αστυνομία στον Κορυδαλλό ή την απόκτησαν πρόσφατα;