24.6.08

ο Τσίπρας στον Κορυδαλλό

Στον Κορυδαλλό θα μιλήσει ο Πρόεδρος του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς Αλέξης Τσίπρας την Τρίτη 24 Ιουνίου στις 8 μ.μ. στην Πλατεία Ελευθερίας.
Η πολιτική συγκέντρωση έχει θέμα: «Με την Αριστερά για τις μεγάλες ανατροπές».

Αλέξη με την ευκαιρία, μιας και πρώτη φορά έρχεσαι στην πλατεία, τουλάχιστον ως Πρόεδρος, να σου μιλήσω για τον ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ώστε να κατανοήσεις για ποιο λόγο και πως η πρώην πλατεία κατέληξε ένα παράνομο μεταλλικό θερμοκήπιο. Χρόνια πριν ήταν Τεχνικός Αντιδήμαρχος του Δήμου Κορυδαλλού ο σημερινός Δήμαρχος μας Σταύρος Κασιμάτης. Τα κτίσματα αυτά κατασκευάστηκαν τότε κι είναι παράνομα και κατεδαφιστέα και φυσικά έχει παγώσει οποιαδήποτε εργασία πέρα της κατεφάφισης επί αυτών.Τώρα που ο πρώην Αντιδήμαρχος μας είναι Δήμαρχος και παρά του πλήθους των αποφάσεων της Πολεοδομίας Πειραιά καθώς και των δικαστικών ομοίως, ένα Σάββατο στις 29/03/2008, μέρα μεσημέρι είδαμε να μετατρέπεται η πλατεία σε εργοτάξιο. Τεράστιοι γερανοί κατέλαβαν το κατάστρωμα της πλατείας και διενεργήθηκε μία μεγάλη μετακόμιση επί ώρες με δεκάδες εργάτες κ.α..

Παρά τις καταγγελίες στην Αστυνομία δεν ήρθε κανείς, βέβαια χρειάστηκαν κανά δεκάλεπτο κάθε φορά για να καταλάβουν που βρίσκεται η πλατεία Ελευθερίας στον Κορυδαλλό και πια είναι η κάτω πλευρά της!!! Ο Δημοτική Αστυνομία κατά τις συγκεκριμένες αυτές ώρες δεν σήκωνε τα τηλεφωνά της!!!Από την άλλη κάποιοι αλήτες, από αυτούς που σουλατσάρουν ως αδέσποτοι στην πλατεία έλεγαν πως το υπάρχων μεταλλικό κτίσμα μετακομίζει από το ένα μαγαζί στο άλλο και ότι το πρώτο θα κατασκευάσει νέο (φυσικά παράνομο κι αυτό) μεταλλικό κτίσμα. Μετά τα παλιόπαιδα ξέρετε τι άλλο είπαν; Πως και τα δύο καταστήματα είναι συμφερόντων δύο δημοτικών συμβούλων της πόλης μας και μάλιστα του συνδιασμού του Δημάρχου Σταύρου Κασιμάτη. . . φαντάζεστε να μην τα βρήκαν και έτσι από καπρίτσιο να μην πήγε και στο επόμενο Συμβούλιο ο ένας από τους δύο ή κι οι δυό;