23.4.12

Το πρόγραμμά του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να στηρίξει τη στροφή που χρειάζεται επειγόντως η χώρα. !

Της Καίτης Κυλάκου, υποψήφιας Βουλευτή Β Πειραιά.

Η κοινωνική απόγνωση και η πολιτική αστάθεια που προκλήθηκε από τα κόμματα του καταρρέοντος δικομματισμού και το μνημονιακό σύστημα εξουσίας γίνονται χιονοστιβάδα εξελίξεων και αλλαγών στη κοινωνία και στο πολιτικό σύστημα. Το πρόγραμμά μας μπορεί να στηρίξει τη στροφή που χρειάζεται επειγόντως η χώρα!

Μια νέα δημοκρατική πορεία κοινωνικής ανασύνταξης και παραγωγικής ανασυγκρότησης μέσα από μια νέα διακυβέρνηση με πυρήνα την αριστερά - ενωμένη, ανιδιοτελή, και όχι υστερόβουλη και αλληλοσπαρασσόμενη. Να μιλήσει ο λαός, να τιμωρήσει, να επιβραβεύσει, να απορρίψει, να επιλέξει. Και να γίνει σεβαστή η γνώμη του.

Εμείς ζητάμε από τον Ελληνικό λαό να μετατρέψει το θυμό και την αγανάκτησή του σε θετική ψήφο στο ΣΥΡΙΖΑ-ENΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ και να στηρίξει το πρόγραμμά μας που βασίζεται στην άμεση απεμπλοκή από τα μνημόνια και τις δανειακές συμβάσεις, στην ακύρωση των μέτρων που απορρέουν από αυτά, στην ανατροπή της πολιτικής λιτότητας, στη διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους που είναι προϊόν τοκογλυφικών πρακτικών, στην υπεράσπιση των δημόσιων αγαθών και στην υπεράσπιση της δημοκρατίας.