28.8.12

Σε επίσχεση εργασίας εργαζόμενοι στο Δήμο Κορυδαλλού

από τον aggouropolemos

Σε επίσχεση εργασίας δεκατρείς υπάλληλοι του Δήμου εδώ και μέρες αφού έχουν να δουν το χρώμα του χρήματος πολύ καιρό. Η αγανάκτηση και ο θυμός έχει φτάσει σε οριακό σημείο και σύντομα αναμένονται αντιδράσεις από την πλευρά των εργαζομένων με ανεξέλεγκτες για τη λειτουργία του Δήμου διαστάσεις.

Η επίκληση από την πλευρά της Διοίκησης του παράγοντα της μεγάλης οικονομικής κρίσης και των περικοπών στο χώρο της Αυτοδιοίκησης θα είχε ιδιαίτερη σημασία αν τη συγκεκριμένη διοίκηση , τον Κασιμάτη και τους περί αυτόν, δεν χαρακτήριζε η παντελής έλλειψη διοικητικών ικανοτήτων, η προχειρότητα και η αρπακολλατζίδικη αντιμετώπιση των πάντων.

Με πολιτική τύπου «στου κασίδη το κεφάλι», πλήρη άγνοια του αντικειμένου και χρησιμοποίηση καλών ίσως αλλά ανίδεων σε θέσεις κλειδιά δεν διοικείται και κυρίως δεν εξελίσσεται ένας Οργανισμός σήμερα. Ίσως ακούγονται όλα αυτά εκ του περισσού αλλά ο κάθε ξεγάνωτος τενεκές δεν είναι δυνατόν στις μέρες μας να έχει τον πρώτο λόγο.

Οι καιροί είναι δύσκολοι και απαιτείται γνώση και πληροφόρηση (για ήθος δεν συζητάμε περισσεύει στη Διοίκηση…). Οι κολλητοί τελείωσαν και η γύμνια του καθενός είναι πλέον ορατή από χιλιόμετρα.

Καλό είναι αρκετοί από αυτούς που επί τόσα χρόνια στήριζαν την παρουσία τους στα ρουσφέτια και τις γνωριμίες να τα μαζεύουν για το σπίτι πριν τους πάρουν με τις ντομάτες.

Καλά μασούλησαν τόσα χρόνια όλα αυτά τα ανθρωπάκια. Τώρα που καταλαβαίνουν πόσο ασήμαντοι είναι καλό θα είναι να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια πριν είναι πολύ αργά.