12.11.14

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «Κορυδαλλός-Πρώτη Πόλη»

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Κυριακάτικου τύπου «ΤΟ ΠΑΡΟΝ» στη στήλη «Κάτω στον Πειραιά» όπου αρθρογραφεί ο κ. Νίκος Παρασκευάς και γράφει ότι εγώ βοήθησα ως εκπρόσωπος της Ν.Δ. τον υποψήφιο για Πρόεδρο του διαδημοτικού κέντρου ΠΕ.ΣΥ.Δ.Α.Π. Δήμαρχο Περάματος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κ. Γιάννη Λαγουδάκη, είναι ανακριβής.

Πρώτον προσωπικά εγώ δεν ήμουν εκλέκτορας στη διαδικασία εκλογής και δεύτερον δεν θα βρεθεί κανένας συνάδελφος από το εκλεκτορικό σώμα της διαδικασίας που «ενοχλήθηκε» τηλεφωνικός ή δια ζώσης από εμένα υπέρ ή κατά κάποιου υποψηφίου για τις συγκεκριμένες εκλογές.

Άρα έχει λάθος πληροφόρηση ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος και αυτό αποδεικνύεται στη συνέχεια της συγκεκριμένης στήλης που γράφει και για κάποιον άλλο συνάδελφο μου της πλειοψηφίας του Δήμου Κορυδαλλού ότι ψήφισε τον κ. Λαγουδάκη ενώ δεν ήταν καν εκλέκτορας...τέτοια παραπληροφόρηση;

Αρκετά λάθη γράφτηκαν ενώ για όλους εμάς που γνωρίζουμε τι έγινε είναι γνωστό ότι λόγο της πολιτικής συνεργασίας του κ. Γουρδομιχάλη με τους δημοτικούς συμβούλους της Νέας Δημοκρατίας κ.κ. Σταματάτο (Νίκαιας-Ρέντη) και Ευθυμιάδη (Κορυδαλλού) επί σειρά ετών στο διαδημοτικό αυτό κέντρο οι οποίοι είναι επίσημα στελέχη της Ν.Δ.. και συγκεκριμένα ο μεν πρώτος κάποια εποχή ήταν και συνεργάτης του πολιτικού γραφείου του βουλευτή της Ν.Δ. κ. Τραγάκη ενώ ο δε δεύτερος ήταν ιδρυτής της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κορυδαλλού και στενός συνεργάτης του πρώην Δημάρχου Πειραιά, η «γραμμή» του κόμματος της Ν.Δ. ήταν γνωστό για εμάς που είμαστε στελέχη του κόμματος «Πρόεδρος Γρηγόρης Γουργομιχάλης» και οι συνεργάτες του κόντρα στον υποψήφιο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α..

Άλλωστε ο Δήμαρχος Πεύκης-Λυκόβρυσης που υποστηρίχτηκε και από τη Ν.Δ. πως έφερε θέμα για να στείλει εκλέκτορες στο ΠΕ.ΣΥ.Δ.Α.Π. παραμονή εκλογών της ενώ δήλωνε ότι θ’ αποχωρίσει απ’ αυτόν;

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι η Ν.Δ. στήριξε τον κ. Γρηγόρη Γουρδομιχάλη και εγώ προσωπικά εάν ήμουν εκλέκτορας στη συγκεκριμένη διαδικασία θα έπραττα το ίδιο σύμφωνα από τα παραπάνω παρότι θεωρώ ότι σε όλα τα όργανα τουλάχιστον της αυτοδιοίκησης χρειάζεται η ανανέωση και η συγκεκριμένη διοίκηση του ΠΕ.ΣΥ.Δ.Α.Π. είναι πολλά χρόνια η ίδια!

Τέλος γεννάται το ερώτημα γιατί τόσο θερμή στήριξη στο πρόσωπο του κ. Γρηγόρη Γουρδομιχάλη που ήταν σημαντικό πολιτικό στέλεχος του Κ.Κ.Ε. μέχρι το 1994, στέλεχος της Νομαρχιακής του ΠΑ.ΣΟ.Κ και πολιτικός φίλος με το πρώην υπουργό του ΠΑ.ΣΟ.Κ κ. Γρηγόρη Νιώτη ενώ τώρα «ακούγεται» στην Πόλη του Κορυδαλλού ότι έχει πολιτική επικοινωνία με πολλά στελέχη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α κοινοβουλευτικά και μη στον ευρύτερο Πειραιά;

Μήπως το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας περιμένει ανταποδοτικά πολιτικά οφέλη από αυτή τη στήριξή της στη διοίκηση αυτή για τη δύσκολη εκλογική περιφέρεια της Β ́ Πειραιά; Τέλος επειδή τον συγχάρηκα μέσα στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Κορυδαλλού για την επανεκλογή του και αυτά που γράφτηκαν για το πρόσωπό μου στην συγκεκριμένη στήλη είναι απόρροια παραπληροφόρησης το πιο πιθανό από κύκλους της διοίκησης του Διαδημοτικού κέντρου, η μικροψυχία τους και η απαράδεκτη επίθεση στο πρόσωπό με αναγκάζει στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Κορυδαλλού να τοποθετηθώ και φυσικά ν’ ανακαλέσω τα συγχαρητήριά μου στον κ. Γρηγόρη Γουρδομιχάλη για την επανεκλογή του!!!

Και φυσικά θα δανειστώ την φράση των ανταρτών του βουνού στην Εθνική αντίσταση «καλή αντάμωση στα γουναράδικά»!!!

Γιάννης Στ. Διάκος
Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης
«Κορυδαλλός-Πρώτη Πόλη»
Δημοτικός Σύμβουλος.