18.3.15

ο Πρωθυπουργός έφαγε στο ομορφότερο μαγαζί της Αθήνας

Το Musique Cafe βρίσκεται στο Παγκράτι, κοντά, στο μέγαρο Μαξίμου.

Η κουζίνα του είναι εξαιρετική και κάθε βδομάδα έρχεται το φορτηγό με πατάτα, κρέατα και τυριά κατευθείαν από το περβόλι των Κυκλάδων, τη Νάξο!!!

Τα πιάτα γεμάτα με ελληνικές γεύσεις, ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ μερίδες και τιμές από 5 Ευρώ έως 14 Ευρώ... (για να ξηγούμαστε, δηλαδή: ένα πιάτο max το άτομο, όχι δείγματα...)

Ο κύριος Μάκης, είναι ένας πραγματικά ευγενικός νησιώτης. Αυτό απλά. Αγαπάει αυτό που κανει και το κάνει άριστα με ξεχωριστούς και σπουδαίους συνεργάτες.

Το καλύτερο όλων είναι πως στο Musique συχνάζουν όλες οι ηλικίες, από 18 έως 80, κυριολεκτικά. Οι παλιοί Αθηναίοι έτσι είναι, Άνθρωποι.

Άλλοι τρώνε υπέροχο φαγητό, άλλοι πίνουν εξαιρετικό καφέ κι άλλοι δοκιμάζουν τα καθαρά ποτά του μαγαζιού, σε ένα τόσο αλλόκοτο ηλικιακά σύνολο όσο δεν έχει ξαναδεί κανείς... και παράλληλα σε ένα τόσο αρμονικό και φιλικό πνεύμα που από μόνο του σε γοητεύει... Εδώ βρίσκεται μία παλιά γειτονιά της Αθήνας όπως την ξέραμε, και μέσα κι έξω από το μαγαζί... Υ.Γ. Φήμες, θέλουν κάποιους Κορυδαλλιώτες να φεύγουν από τον Κορυδαλλό με ποδήλατα και να πηγαίνουν Musique Cafe, κάτι απογεύματα κάτι Σαββατόβραδα, με τα ποδηλατικά τα φαντεχτερά κολάν, να τρώνε και να πίνουν και κανείς να μην ενοχλείται από την ενδυμασία κι άλλα φτωχά πράγματα.... ευτυχώς που δεν κάνουν αλκοτέστ στους ποδηλάτες!!!