6.5.15

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ την ΠΕΜΠΤΗ 7 ΜΑΗ στις 8 το πρωί, στην ΠΛΑΤΕΙΑ «ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙ» στη ΝΙΚΑΙΑ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ – ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ – ΠΕΕΜΑΓΕΝ – ΠΕΠΡΝ, καλούν τους ναυτεργάτες τους εργαζόμενους, να συμμετέχουν στην Συγκέντρωση – Διαμαρτυρία των σωματείων και φορέων του Πειραιά, την Πέμπτη 7 Μάη στις 8 π.μ. στο «Περιβολάκι» στη Νίκαια, μέρα που ξεκινά και πάλι η δίκη για τα φασιστοειδή της Χρυσής Αυγής.

Η δίκη των στελεχών και μελών της Χρυσής Αυγής, των απόγονων του ναζισμού, που ξεκίνησε στις 20 Απρίλη, πρέπει να ολοκληρωθεί με την καταδίκη των δολοφόνων του Παύλου Φύσσα και των συνεργών τους, όσων συμμετείχαν στη δολοφονική επίθεση κατά των μελών του ΚΚΕ στο Πέραμα, αλλά και δεκάδων άλλων, στον μακρύ κατάλογο των εγκληματικών ενεργειών τους.

Η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση και πρέπει να καταδικαστεί όχι μόνο από το δικαστήριο, αλλά και από το εργατικό - λαϊκό κίνημα. Να δυναμώνει η ταξική πάλη στους χώρους δουλειάς και ο αγώνας ενάντια στο καπιταλιστικό εκμεταλλευτικό σύστημα που την γεννά και θρέφει τους φασίστες της Χρυσής Αυγής.

ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ · ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ · ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΣ Ε.Ν. «Ο ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ» · ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΑΓΕΙΡΩΝ Ε.Ν · ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΡΥΜΟΥΛΚΩΝ – ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΩΝ