14.3.14

Απέδωσαν οι συνεχείς πιέσεις του Σταύρου Κασιμάτη- Κλειστό Κολυμβητήριο στα πρώην Λατομεία αποφάσισε η Διυπουργική Επιτροπή

Μετά την κατασκευή του Αθλητικού Κέντρου στα πρώην Λατομεία στο Σχιστό Κορυδαλλού, ένα ακόμα μεγάλο έργο έρχεται να προστεθεί στις αθλητικές υποδομές της πόλης.

Το προσωπικό στοίχημα του Δημάρχου Σταύρου Κασιμάτη, η κατασκευή κλειστού κολυμβητηρίου εντάχθηκε στα έργα που ενέκρινε πριν από λίγες μέρες η Διυπουργική Επιτροπή. Πρόκειται για Κλειστό Κολυμβητήριο ολυμπιακών διαστάσεων, προϋπολογισμού 7 εκ. ευρώ, το οποίο μαζί με το Κλειστό Γυμναστήριο και τα δύο γήπεδα ποδοσφαίρου, θα δημιουργήσουν ένα σύγχρονο Αθλητικό Κέντρο στην έκταση των πρώην Λατομείων.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟ ΤΟ 2008
 Η έγκριση κατασκευής του κολυμβητηρίου είναι αποτέλεσμα διαρκούς πίεσης της δημοτικής αρχής προς την Πολιτεία και τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη, ο οποίος σε συνάντηση του με τον Δήμαρχο είχε αναγνωρίσει την ανάγκη της πόλης σε αθλητικές υποδομές. Την ικανοποίησή του για τις εξελίξεις στο θέμα κατασκευής του Κολυμβητηρίου και τις θερμές του ευχαριστίες προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού εξέφρασε ο Δήμαρχος Κορυδαλλού.

Όσον αφορά στην κατασκευή κλειστού και γηπέδων έχει ήδη υπογραφεί η σύμβαση και το έργο έχει ξεκινήσει, ενώ μοναδικό εμπόδιο έως σήμερα παραμένει η παραμονή των παράνομων επιχειρήσεων στην έκταση και η οριστική έξωσή τους που καθυστερεί, παρά την έκδοση οριστικής απόφασης αποβολής τους από τη δημόσια έκταση. Η δημοτική αρχή παρακολουθεί στενά κάθε εξέλιξη του έργου και παρενέβη και δικαστικά, ενώ ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης, καθώς και εκπρόσωποι των αθλητικών σωματείων της πόλης ήταν δυναμικά παρόντες κατά την εκδίκαση της αίτησης αναστολής, ζητώντας την άμεση αποβολή των επιχειρήσεων.

Η κατασκευή του Αθλητικού Κέντρου στην έκταση των πρώην Λατομείων, αποτελεί για τη δημοτική αρχή στοίχημα που κερδίζεται μέρα με τη μέρα, ενώ οι πιέσεις του Δήμου προς την Πολιτεία είναι συνεχείς. Κάθε εξέλιξη παρακολουθείται στενά και όπως κατά καιρούς έχει δηλώσει ο Σταύρος Κασιμάτης, θα υπάρχει συνεχής επαγρύπνηση μέχρι να παραδοθεί το Αθλητικό Κέντρο.
----------------------------------------
Ότι βρίσκεται πάνω από τη πρώτη γραμμή ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του Δημάρχου μας κ. Σταύρου Κασιμάτη από το 2008...
 ---------------------------------------
Ότι βρίσκεται κάτω από τη δεύτερη  γραμμή είναι τμήμα των αναρτήσεων του κ. Κρούπη Ηλία σχετικά με το Αθλητικό Κέντρο Σχιστού Κορυδαλλό όπου με κλικ θα τα δείτε όλα...
Γενική Γραμματέας Αθλητισμού κα Κυριακή Γιαννακίδου
στο Αθλητικό Κέντρο Σχιστού Κορυδαλλό