17.3.14

Υποψήφιοι Δήμαρχοι Κορυδαλλού 2014...

ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ:

Υπάρχουν βέβαια και τα δύο Αριστερά σχήματα στις Δημοτικές εκλογές 2014 που δεν έχουν συγγένεια και σχέση με την μπλέ, πράσινη και μαύρη όσμωση της πόλης μας όπως επίσης δεν κρύβονται πίσω από ψευδεπίγραφες ανεξαρτησίες και συνεχίζουν καθαρά να πορεύονται με τα ίδια σχήματα όπως και στις προηγούμενες εκλογές:

* Καίτη ΚΥΛΑΚΟΥ (υποψήφια Δήμαρχος "Πάμε Αλλιώς", ΣΥΡΙΖΑ)

* Ελευθερία ΠΑΠΟΥΤΣΙΔΑΚΗ (υποψήφια Δήμαρχος "Λαίκή Συσπείρωση", ΚΚΕ)

Και μετά έχει πλάκα καθώς, τέσσερις υποψήφιοι Δήμαρχοι Κορυδαλλού το 2014 από τους έξι είναι από την ίδια φατριά, όπως λέμε και στη Μάνη μέρα που ναι (17η Μαρτίου, με ήρωα των Μανιατών "Μπέη" δηλαδή τον Πετρόμπεη Μαυρομιχάλη που του απονεμήθηκε και έφερε οθωμανικό τίτλο!!!).

ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΕΣΣΕΡΙΣ "ΑΝΤΡΕΣ" ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΕΙΤΕ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ (με εμπλοκή με ακόμη και με Γερμανικά συμφέρονατ στον Κορυδαλλό!!! (1) & (2) αλλά και εθνικά μεγάλα τραστ ΜΜΕ που προσπαθούν να τους ξεπλύνουν...):

Και για να γυρίσουμε στα δικά μας, καθώς οι ακόλουθοι τρεις έχουν διατελέσει Αντιδήμαρχοι επί Δημαρχίας του κ. Σταύρου Κασιμάτη με τον "όπως πάντα Ανεξάρτητο Συνδυασμό τους...":

* ΔΙΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (σήμερα υποψήφιος Δήμαρχος "Κορυδαλλός Πρώτη πόλη")

* ΜΕΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (σήμερα υποψήφιος Δήμαρχος "ΕΔΩ Κορυδαλλός")

* ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (σήμερα υποψήφιος Δήμαρχος "Δήμος για όλους")


Υ.Γ. 1Υπάρχει κι ένας ακόμη σχηματισμός που βολιδοσκοπεί και μετράει αν θα μπορέσει να αντέξει την κάθοδο του στις εκλογές αυτόνομα μέσα από ένα απολιτίκ δούρειο ίππο αλλά κουτσαίνει, λίγο... αλλιώς βλέπουν αν μπορούν να εξαργυρώσουν αλλιώς σε υψηλό αντίτιμο το κουτσό τους άλογο...

Υ.Γ.2 Επίσης για την ιστορία, τις φυλακές Κορυδαλλού που κατασκευαστήκαν επί Χούντας μέσα στην πόλη μας (κι έξυπνο και λειτουργικό και σίγουρα σημαντικό για την πόλη μας!!!) κι έτσι με την ευκαιρία τότε, φυλακίσθηκαν και πολλοί Κορυδαλλιώτες την ίδια εποχή απλά και μόνο για τις ιδέες τους ή και μόνο επειδή πολέμησαν προγενέστερα τους Γερμανούς... (βλέπε μπλόκο της Κοκκινιάς, δοσίλογοι, γερμανοτσολιάδες κ.α.).