16.10.09

e-mail προς το troktiko

Η «Απάντηση σε ανάρτηση troktiko.blogspot.com» μεθοδεύτηκε σε μία προσπάθεια να εμπλέξουν τον Δήμαρχο Κορυδαλλού Σταύρο Κασιμάτη, το korydallos.blogspot και το troktiko σε ένα ατέρμονο παιχνίδι παραπλάνησης. Ξεκαθαρίζουμε λοιπόν τα πράγματα:

1ον Το συγκεκριμένο κείμενο απαντά στην ανάρτηση μας «Έγκλημα στο Κορυδαλλό» που δεν αναρτήθηκε ποτέ στο troktiko. Στο troktiko αναρτήθηκε το «Μαύρα μεσάνυχτα στον Κορυδαλλό» και καλό θα ήταν πλέον να αναρτηθεί με link στην απάντηση το «Έγκλημα στο Κορυδαλλό» ώστε να βγάλει ο καθένας να συμπεράσματα του.

2ον Το ανυπόγραφο κείμενο που αναρτήθηκε στο troktiko ωςαπάντηση είχε πριν αναρτηθεί σε τοπικό blog ως Δελτίο Τύπου του Δήμου Κορυδαλλού:

Ακολουθεί το Δελτίο τύπου του Δήμου Κορυδαλλού

ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
7 Ιουλίου 2009
Θέμα: Απάντηση σε ανάρτηση korydallos. blogspot.com...


Την στιγμή ακριβώς που ούτε 7 Ιουλίου 2009 έχουμε, αλλά ούτε υπάρχει στην ως Δελτίο Τύπου στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου μας!!!

3ον Τέλος είμαστε σίγουροι πως ο Δήμος Κορυδαλλού πέρα από τα ατοπήματα του, όπως κι ο Δήμαρχος Στ. Κασιμάτης δεν θα έβγαζαν ποτέ ένα τέτοιο Δελτίο Τύπου με ύβρεις, προσβολές και χαρακτηρισμούς προς τον αόρατο εχθρό... αλλά με στοιχεία, γεγονότα και ενέργειες θα πράταν για το καλό της πόλης μας.

ευχαριστούμε για την φιλοξενία, και συγνώμη για την αναστάτωση στον όποιο βαθμό μας βαρύνει… με εκτίμηση για το kordallos.blogspot.com


Υ.Γ. δεν αναρτήθηκε ποτέ από το troktiko...