19.10.09

Με το δεξί η ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, 3-1 τον ΑΣΤΕΡΑ

Παρά το εμφανές άγχος της πρεμιέρας, η ανανεωμένη ομάδα του ΑΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, επικράτησε του Αστέρα με 3-1σετ (25-15, 18-25, 25-23, 25-12) και παρουσία 150-200 φίλων της ομάδας έφερε την πρώτη νίκη της νέας αγωνιστικής περιόδου στον Κορυδαλλό.

Στον αγωνιστικό τομέα ξεχώρισαν, η πολύ καλή απόδοση της κεντρικής Παπαδοπούλου Χριστίνας και η θετική εμφάνιση της Οικονομάκη Αγγελικής από τις κορασίδες της ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ.

Ο προπονητής της ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ Βαγγέλης Ζαρκαλής δήλωσε: ‘Κάθε αρχή και δύσκολη. Για μια νέα ομάδα σαν εμάς, ο χρόνος θα λειτουργεί υπέρ μας. Στα επόμενα παιχνίδια, η ομάδα θα δέσει ακόμη περισσότερο, και θα παρουσιάσουμε καλύτερο θέαμα, παίρνοντας φυσικά και τα απαραίτητα αποτελέσματα για να πετύχουμε τους στόχους μας’.

Για τον αγώνα αυτό ο Βαγγέλης Ζαρκαλής κάλεσε τις: Μουτζουρίδου (αρχηγός), Φλωροπούλου, Ζούγρη, Παπαδοπούλου, Καραχάλιου, Χριστοδούλου, Θεοδωρακέα, Τουρνάκη, Οικονομάκη, Κουτουζίδου Χριστίνα, Κουτουζίδου Ντίνα, Ρόγκα (λίμπερο).

Πριν την έναρξη του αγώνα ο πρόεδρος του Αθλητικού οργανισμού του Δήμου Κορυδαλλού κύριος Ανδρέας Καπιτσίνος, παρέλαβε από τον Πρόεδρο της ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ κύριο Γιώργο Σαραντέα, εκ μέρους του Δημάρχου κυρίου Σταύρου Κασιμάτη, κάδρο με συλλεκτική εμφάνιση της ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ για τα 40 χρόνια από την ίδρυση της, ενώ μας τίμησε με την παρουσία του και ο Πρόεδρος του ΔΕΕΠΑΠΕΚ κύριος Κώστας Βράκας.

Στο τέλος του αγώνα έγινε κλήρωση για τους θεατές που κέρδισαν δώρα από την μπουτίκ του Συλλόγου. Επόμενος αγώνας το Σάββατο 24/10/2009 στις 18:00 με τον ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΌ στην Καλαμάτα.