10.2.12

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ

Έχουν βάλει την ζωή μας και την χώρα σε ένα μονοδρομο αλλά τη δική τους όπου γουστάρουν και όπως θέλουν. Το σποτ που ακολουθεί με καθημερινές εικόνες από την ζωή των Ελλήνων με το προφυτικό σχεδόν τίτλο "ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ" απαγορευτηκε από την ΕΡΤ μιας και "είναι μηνύματα τα οποία περιέχουν στοιχεία βίας και ενθαρύνουν συμπεριφορές επιζήμιες για την την υγεία και την ασφάλεια και θίγουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια"... η ΕΡΤ με χρήματα δικά μας προάγει τον πολιτισμό με απαγορεύσεις!!!

Σκηνοθεσία Γιώργος Ζώης
Διέυθυνση Φωτογραφίας Νικόλας Ποττάκης
Camera Weisscam Ντάνιελ Πετσαλίδης
Μοντάζ/Μιξάζ/Special FX Τόλης Ρούσσας
Sound Design Γιώργος Μικρογιαννάκης
Μουσική Yianneis "The Sketch"
(N. Zades - L Filippou)
Διεύθυνση Παραγωγής Σάββας Χατζηπαυλίδης
Post Production House ABL
Δημιουργική Ομάδα Νίκος Πεχλιβανίδης Στέλλα Κουρέλη Νίκος Κολιγιάννης The Syndicate
Παραγωγός Πάκο Καράμπαμπας Αμάντα Λιβανού
Παραγωγή Top Cut

H The Syndicate και η Top Cut συνεργάστηκαν στην σύλληψη, παραγωγή και υλοποίηση της διαφημιστικής ταινίας "Pressure" για την 3η Athens Biennale με θεματικό τίτλο ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.

Η ταινία, διάρκειας 25'' και σε σκηνοθεσία Γιώργου Ζώη, θα παρουσιαστεί στα επίσημα εγκαίνια της Biennale το Σάββατο 22 Οκτωβρίου στις 18.00 στη Διπλάρειο Σχολή στην Πλατεία Θεάτρου, ενώ θα προβάλλεται στους χώρους της έκθεσης καθόλη την διάρκειά της καθώς και από τον χορηγό επικοινωνίας ΕΡΤ.

Η ταινία γυρίστηκε σε μία ημέρα στην Αθήνα και είναι μια ευγενική χορηγία των εταιριών The Syndicate, Top Cut, του post house ABL και φυσικά όλων των συντελεστών της.