21.2.12

Σε μία χώρα που βουλιάζει δεν ενδιαφέρονται ούτε να είναι αλλά ούτε καν να φαίνονται νόμιμοι...

Έτσι για να δούμε πως οι άρχοντες μας παρανομούν κατ εξακολούθηση και συνήθεια αδιαφορόντας για τα πάντα και τους παντες. Δεν ενδιαφέρονται ούτε να είναι νόμιμοι αλλά ούτε καν να φαίνονται έτσι... ακολουθεί η ανάρτηση "Διαφορές μεταξύ αλήθειας και πραγματικότητας στην Ελλάδα..." από την 19.11.09 και έχουμε φτάσει στο 2012 και το μόνο που άλλαξε είναι κατεβάσαν το σχετικό link από το egov!!!

Στις δύο φωτογραφίες που ακολουθούν είναι το ίδιο κρατικό όχημα. Η αριστερή είναι η αληθινή ενώ η δεξιά η πραγματική. Δηλαδή στην αριστερή τα πράγματα είναι ως έχουν σήμερα ακριβώς, ενώ στην δεξιά με λίγο photoshop όπως θα έπρεπε να είναι στην πραγματικότητα αλλά δεν είναι...

Ξεπεράμε γρήγορα το παράνομμο παρκάρισμα πάνω στο πεζοδρόμιο του Δημάρχου και φθάνουμε στην κόκκινη ρίγα πάχους 10 cm όπως και στα κόκκινα γραμματα με τίτλο "Δήμος Κορυδαλλού" που προβλέπονται από τον Νόμο αλλά δεν υπάρχουν... για τις πορτοκαλί πινακίδες ας μην μιλήσουμε καθόλου "(άρθρο7 §4 ι, αχ καημένο egov... κι εσύ στην Υπηρεσία της αδιαφάνειας...)".

Βέβαια αν ο Δήμος Κορυδαλλού είχε πληθυσμό πάνω από 200.000 κατοίκους τότε έμεις θα είμασταν κακοήθεις και εγκάθετοι αλλά έλα που δεν έχει και για μία ακόμη φορά ο Δήμος Κορυδαλλού και συγκεκριμένα εδώ, ο ίδιος, ο Δήμαρχος κυκλοφορεί κυριολεκτικά μέσα στην παρανομία... (1) & (2)

Υ.Γ. Κύριε Πρωθυπουργέ, πράγματι πολύ σωστή και καλή η διαβούλεψη στο διαδίκτυο για τα κρατικά οχήματα αλλά όσο αυτά δεν φέρουν τα νόμιμα διακριτικά και μοιάζουν με ιδιωτικά οχήματα θα μπορούν να παρκάρουν σε ράμπες αναπήρων και πεζοδρόμια όπως και να πηγαίνουν στα σκυλάδικα και στα super markets ως αόρατα...