6.3.13

Κλοπή στα καύσιμα!!! το μεγάλο κόλπο μετά τη μάνικα...

Με σύμμαχο την οικονομική δυσχέρεια των ελλήνων κάποιοι πλουτίζουν εις βάρος μας μέσα από το εμπόριο καυσίμων... μιας και βάζοντας 10- 10 Ευρω καύσιμο δεν είναι δυνατη η παρακολούθηση της απόδοσης!
Μετά τη κλοπή στη μάνικα που το korydallos.blogspot.com έδειξε κι έθιξε πρώτο σειρά τώρα έχει πάρει η κλοπή της "πρωτείνης" δηλαδή τα καύσιμα ογκομετρικά είναι είναι εν τάξη  αλλά η απόδοση τους φτάνει έως και 50% κάτω από την απόδοση αντίστοιχου καυσίμου που πληρεί της νόμιμες Ευρωπαικές Προδιαγραφές. 
Συμβουλή: μόλις ανάβει λαμπάκι (ρεζερβουέρ) να γεμίζεις με καύσιμο το όχημα σου έως πάνω πάνω και να μηδενίζεις το χιλιομετριτή. Έτσι με αυτό βλέπεις εύκολα τον ίδιο πάντα όγκο με πόσα λίτρα το γεμίζει το κάθε βενζινάδικο (και αντιλαμβανεσαι αν σε κλέψουν στην ποσότητα) και με μία απλή διαίρεση μπορείς να βλέπεις  (λίτρα καυσίμου δια τα χιλιόμετρα που διανύσαμε κι όλο αυτό επί 100) τη κατανάλωση του οχήματος σου σε λίτρα για κάθε 100χλμ (κι αυτό διότι πέρα από αυξήσεις φόρων, τιμών κτλ είναι σταθερό μέγεθος).

Μην εκπλαγείται αν δείτε πως κάποιος που έχει ακριβο καύσιμο και κλέβει και 20% στη μάνικα μπορεί εύκολα να βγαίνει πιο φτηνός στο χιλιόμετρο από κάποιον άλλο...

Υ.Γ.1 Έχουμε και βίντεο και φωτογραφίες και τα έχουμε δώσει και κάπου αλλού...
Υ.Γ.2 Μπορείτε εδώ να δείτε άλλες αποδόσεις και καταναλώσεις  ίδιων με το δικό σας οχημάτων και να κρατάτε ηλεκτρονικά κι εύκολα φάκελο με τους ανεφοδιασμούς σας. Απλά μόνο να κάθεστε όταν θα δείτε πόσα λιγότερα λίτρα καίει συνήθως το αμάξι σας σε άλλη Ευρωπαική χώρα...