27.3.13

ΣΟΚ, η επίθεση στις φυλακές Τρικάλων δίνει άλλοθι στις ήδη υπο κατασκευή νέες φυλακές στον Κορυδαλλό

Φυλακή υψίστης ασφάλειας προωθεί η κυβέρνηση: "Αποφασίστηκε από τον κ. Πρωθυπουργό σε συνεργασία μαζί μας, η οργάνωση των λειτουργιών μίας φυλακής υψίστης ασφαλείας, έτσι ώστε, εκείνοι οι οποίοι έχουν κατηγορηθεί ή έχουν καταδικαστεί για εγκλήματα σοβαρότατα είτε είναι βαρυποινίτες, είτε είναι υπόδικοι, να εγκλειστούν στις φυλακές αυτές..".
Η αλήθεια είναι πως από χρόνια και σε αντίθεση με τις εξαγγελίες και τα Κρατικά Δελτία Τύπου (περί έφυγαν και φεύγουν οι φυλακές μέσα από τη πόλη του Κορυδαλλού) εδώ και καιρό κατασκευάζουν νέες φυλακές υπερυψίστης ασφαλείας στον Κορυδαλλό.

Μάλιστα στο πλαίσιο ασφαλείας των νέων φυλακών αλλά και παραπλάνησης του Κορυδαλλιώτικου λαού δημιουργείται ζώνη ασφαλείας στη νότια πλευρά η οποία προωθείται σε συνεργασία με τον Δήμο Κορυδαλλού ως παραχώρηση (για φιέστα) των γυναικείων φυλακών στον Δήμο!!!

Υ.Γ.1 (από το 2006, αρμόδιος Υπουργός) οι φυλακές Κορυδαλλού σε φυλακές υποδίκων και σταδιακά αυτές να απομακρυνθούν πλήρως από την περιοχή... «Στα παχιά λόγια των προηγούμενων κυβερνήσεων για μετεγκατάσταση φυλακών, το υπουργείο μας σήμερα κάνει έργα», κατέληξε.

Υ.Γ.2 κι εδώ το Δελτίο Τύπου του Δημάρχου κ. Κασιμάτη το 2008 το οποίο εξαφανίστηκε από την ιστοσελίδα του αλλά τελικά ως πολύ συμαντικό στοιχείο κάποιο πουλάκι το είχε καρατήσει σε ps...

Υ.Γ.3 Μήπως, η επίθεση στις φυλακές Τρικάλων δίνει άλλοθι στις ήδη υπο κατασκετή νέες φυλακές στον Κορυδαλλό;