2.4.15

Άκου Κορυδαλλιωτάκο, κάποιους οφελεί να μην γίνει η δική...

Μην με παρεξηγείς επειδή δεν σε συμπονώ.
Σκέψου αν συμπονάς τον εαυτό σου, εσύ.

ΑΚΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΙΩΤΑΚΟ,
Ζεις την ζωή σου κι εξοργίζεσαι με όλες τις λαμογιές που σε περιβάλλουν. Ζεις μέσα σε έναν κακό και εχθρικό κόσμο, Κορυδαλλιωτάκο. Σκατοφυλάδες και χρυσοπληρωμένες με κρατικό και Δημοτικό χρήμα προσκλήσεις, ιδιωτικοί στρατοί ενοικιαζόμενων... ΚΟΙΝΣΕΠ και κανάλια που για το καλό σου, σε ενημερώσουν κι εσύ αναστατώνεσαι με ότι ακούς...

Κορυδαλλιωτάκο, ζεις σε μία πόλη Μπούλλινγκ σε εκφασισμό. Το ζεις και το γουστάρεις, Κορυδαλλιωτάκο.

Παιθαίνει ένα παιδί και την ώρα που ο πατέρας του μπαίνει από την μία πόρτα του Ναού για να θρηνίσει, από την άλλη πόρτα της εκκλησιάς βγαίνει η βρώμα και ο εκφασιμός σεργιάνι στην πόλη, Κορυδαλλιωτάκο.

Κορυδαλλιωτάκο, ο Δήμαρχος σου μαζί με κολλητούς του, ψηλά στην ιεραρχία του Δήμου που προεκλογικάρουν με μπλουζάκια με τα φασικά σύμβολα σε αναγραφή του "ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ" έχουν αγγαζάρει διαδοχικά κάθε έναν Υπουργό Δικαιοσύνης της που μπλόκαρε την αποχώρηση των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού (Παπαληγούρας, Χατζηγάκης κα) από την πόλη και στη θέση αυτή προωθήσαν την δημιουγία φυλακών υπερυψίστης ασφαλείας.

Γουστάρεις, Κορυδαλλιωτάκο, αντί για ένα πάρκο στην πόλη, στη θέση των φυλακών, να πάρεις την αναγκαία ζώνη ασφαλείας που χρειάζονται οι νέες φυλακές υπερυψίστης ασφαλείας που δημιούργησαν στην πόλη σου, εκεί μέσα που γίνονται και οι δίκες όπως αυτή της ΧΑ. 10 πλάτος δίχως δέντρα στο πλάι της Γρ. Λαμπράκη βελυιώνουν την ζωή σου και την πόλη σου Κορυδαλλιωτάκο και σου φτανουν, θα χορτάσεις εικόνα από τα καθεστωτικά ΜΜΕ και θα νιώσεις νικητής όταν θα ρει η ώρα.

Κορυδαλλιωτάκο, ποιος γαμάει τα αθλητικά κέντρα στα πρώην λατομεία; Δέκα μέτρα φιέστα και γουστάρεις!

Κορυδαλλιωτάκο, ποιος γαμάει και τα σκυλάκια; θα καθαρίσει ο κυοφοριμένος από τα σπλάχνα της πόλης μας ΠΕΣΥΔΑΠ με απόφασης ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ... κι αν Κορυδαλλιωτάκο υπάρχουν αντιδράσεις και μηνύσεις, δασκάλοι του μπούλλινγκ θα τα ρίξουν σε πρόσφορους υπαλλήλους αλλά με ΔΙΑΥΓΕΙΑ...

Κορυδαλλιωτάκο, η ψυχούλα σου ηρεμεί όταν βλέπει το αίμα των διπλανών σου να τρέχει. Δικαιώνεσαι επιτέλους για τις επιλογές σου. Αναγνωρίζεται από το σύστημα η ανωτερότητά σου. Επιβεβαιώνεσαι για την άποψη που είχες ότι όλοι είναι κατι ενώ εσύ είσαι ο καλύτερος αλλά και ο πιο αδικημένος.

Ότι γουστάρεις, γίνεται εδώ Κορυδαλλιωτάκο. Θέλεις κομμένα πέυκα, το χεις. Θέλεις παράνομα κολλονάκια, νάτα!

Για σένα υπάρχουν κανόνες και αποφάσεις που αλλάζουν. Ότι το θες, όπως το θες κι όταν γουστάρεις.

Όταν τα πράγματα είναι εις βάρος σου βέβαια, τότε είναι βαριά και άδικα και χτυπούν τους λάθος ανθρώπους. Τότε είναι απάνθρωπα Κορυδαλλιωτάκο. Τότε εξοργίζεσαι γιατί δεν χτυπούν τους άλλους αλλά πάλι εσένα. Για άλλη μια φορά εσύ θα την πληρώσεις Κορυδαλλιωτάκο.

ΑΚΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΙΩΤΑΚΟ
γυναικείες φυλακές στον Κορυδαλλλό δεν υπάρχουν
στα ερειπια τους δύο μεγάλοι άνδρες εναγαλιαμένοι επερπάτηασαν πριν χρόνια...


Και κάτι από εμένα, Κορυδαλλιωτάκο: όταν η ζωή μίας πόλης γίνεται προπαγάνδα και τηλεπαιχνίδι είσαι ο αναλώσιμος κομπάρσος μιας και να καταλάβεις, εσύ Κορυδαλλιωτάκο, θα έχουν υπάρξει άλλοι πρόθυμοι να κομπαρσάρουν μήπως και κάποτε τους δωθεί ο ρόλος.

Δίκες γινόνται εδώ και χρονια, ο Δήμαρχος σε ρόλο "ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ" οι φυλακές έως και τώρα μετατρέποναι σε φρούριο, ο Δήμαρχος σε ρόλο "ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΗ" στα χαλάσματα.

Ποίοι επιθυμούν να μην δικαστεί η ΧΑ;;;

Ποιοι από τους συνεργάτες του Δημάρχου φορούν μπλουζάκια με την αναγραφή "ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ" μέσα σε ναζιστικά σύμβολα;;;