20.4.15

Δήμος Κορυδαλλού και φυλακές:
Ένας γολγοθάς προσωπικής προβολής

το 2009 ο Δήμος Κορυδαλλού έσυρε τα παιδάκια των δημοτικών σχολείων της πόλης σε μέγα κίνδυνο στις φυλακές.... σήμερα ευτυχώς υπό το πρίσμα πάλι τις προσωπικής φιλοδοξίας και προβολής τους λειτουργούν στην αντίθετη πλευρά και κλείνουν τα σχολεία της πόλης...
Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009:
Ανθρώπινη αλυσίδα σχημάτισαν με τα παιδιά των δημοτικών σχολείων του Κορυδαλλού έξω από τις Φυλακές όπου ο Δήμος Κορυδαλλού (φυσικά έχει κατεβάσει τα σχετικά link  της ιστοσελίδας που πληρώνουμε οι Κορυδαλλιώτες μπας και αποφύσει τη  ρόμπα...) και οι μαθητές διαμαρτυρίθηκαν για τις φυλακές στη πόλη.
Δευτέρα 20 Απριλίου 2015:
Κλειστά τα σχολεία του Κορυδαλλού για την ασφάλεια των μαθητών....

Με τον ίδιο Δήμαρχο και Διοίκηση στον Δήμο Κορυδαλλού και το 2009 και το 2015 τι λέτε  ότι συμβαίνει;;; Άχρηστοι ή ανίκανοι;;;

Πόσες αντίστοιχες δίκες έχουν γίνει όλα αυτά τα 6 χρόνια δίχως κιχ από τον Δήμαρχο και την Ένωση Γονέων;;; Γαργάρες... ομαδικές και τώρα ευκαιρια για προβολή!!!

Βέβαια, είχε υπάρχξει κρούση κόδωνα κινδύνου, αλλά μπρος στη προβολή τι ναι η ασφάλεια των παιδιών;;;

Ακολουθεί δημόσια επιστολή της 24/11/2009!!!

Ο Δήμος Κορυδαλλού σε μια πρωτοφανή προσπάθεια να στρέψει την δημοσιότητα πάνω του καλεί τα παιδάκια των δημοτικών σχολείων της πόλης να σχηματίσουν παιδική αλυσίδα γύρω από τις φυλακές της πόλης την 26.ΙΙ.09.

Παράλληλα ο Δήμος ζητά από του γονείς να υπογράψουν από πριν Υπεύθυνη Δήλωση για την συμμετοχή τον παιδιών στην παράτολμη και πολύ επικίνδυνη, για εμένα τουλάχιστον, αυτή ιδέα αφού γνωρίζει πολύ καλά τους κινδύνους που υπάρχουν.

Την στιγμή που όλοι διαχρονικά ζητάμε να απομακρυνθούν οι φυλακές από την πόλη διότι η ύπαρξη τους εγκυμονεί συνεχείς και καθημερινούς κίνδυνους, ο Δήμαρχος κι ο Δήμος θέλουν να πάνε τα παιδάκια του δημοτικού «βόλτα» εκεί.

Δηλαδή τι; Κατά τον Δήμαρχο & τον Δήμο οι φυλακές είναι τόσο ασφαλείς που τα παιδάκια μπορούν να βρεθούν εκεί με ασφάλεια;

Φοβάμαι πως η παρουσία των παιδιών εκεί εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους όπως πιθανότητα απόπειρας ομηρίας και ανταλλαγής εκτός πολλών άλλων.

Δήμαρχε, την ανθρώπινη αλυσίδα να την κάνεις εσύ με τους Δημοτικούς σύμβουλους και με όλους εμάς που θα σταθούμε δίπλα σου, μαζί σου.

Τα παιδάκια δεν είναι ούτε για τηλεοπτική εκμετάλλευση ούτε σάκος του box.

Κορυδαλλός, 24.ΙΙ.2009 
Κρούπης Ηλίας