26.3.19

Συγκρότηση συντονιστικής -εκτελεστικής επιτροπής στην Προοδευτική Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών για τον Κορυδαλλό.


6μελή επιτροπή δημιούργησαν οι "16χρονοι+παμαλλιώτες", η οποία αναλυτικά έχει ως εξής:

Συντονιστής/υπεύθυνος τύπου:
Προκόπης Φωτεινόπουλος

Αναπληρωτές, οργανωτικοί συντονιστές:
Νίκος Δουλάμης
Καλλιόπη – Πόπη Κατσουράνη

Πρόγραμμα: Βασίλης Προβατίδης
Αγκανάκης Παναγιώτης, Γιώργος Πασσάς

Η επιτροπή θα αποκτήσει περιττό αριθμό με τη συμμετοχή του υποψηφίου Δημάρχου.

Η φιλόδοξη προοπτική της αυτόνομης καθόδου, συνδυάζεται με την προσπάθεια ολοκλήρωσης της προγραμματικής διατύπωσης μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για την οποία εργάζεται ένας μεγάλος αριθμός στελεχών και η παράλληλη – ταυτόχρονη, μαζική ανακοίνωση των 40 πρώτων υποψηφίων της Κίνησης. Καμία διαρροή δεν υπάρχει όμως για το πρόσωπο του υποψηφίου Δημάρχου, θέμα το οποίο προφανώς απασχολεί, εφόσον ο χρόνος μέχρι τις εκλογές είναι περιορισμένος. Αντίθετα,  λόγω της μακράς διαδρομής και της ύπαρξης άφθονων ηλεκτρονικών προγραμματικών ντοκουμέντων, η δημιουργία ενός επίκαιρου προγράμματος είναι εφικτό να διαμορφωθεί εντός των απαιτουμένων ορίων.
Στα σημαντικά στοιχεία που προκύπτουν από τις ιδρυτικές υπογραφές της διακήρυξης, είναι η εμφάνιση του Δημήτρη Χατζίνα, από τον αρχικό πυρήνα της 16χρονης πόλης και του Παναγιώτη Αντωνόπουλου, πρώην Αντιδημάρχου, με γνωστή δράση και ταυτότητα. 
Εμφανίζονται επίσης από το ψηφοδέλτιο του 2014, ο κ. Βουγλάνης Ταξιάρχης, η κα Μαίρη Δρακοπούλου και πολλοί άλλοι, οι οποίοι «ενεργούν» στον κοινωνικό χώρο, αλλά θα συμπεριληφθούν την επόμενη Τρίτη σε ενημερωτικό δελτίο της Δημοτικής Κίνησης, μαζί με το σήμα και άλλες οργανωτικές λεπτομέρειες.

Επίσης, σχεδιάζεται η ιστοσελίδα της Προοδευτικής Ριζοσπαστικής Κίνησης...


(φανταστικό) σήμα, σύνθεση και προσφορά από το μπλογκ