26.3.19

Ο Ωρφέας Χατζηδημητρίου, μαζί μας για τον Κορυδαλλό!

Ωρφέας Χατζηδημητρίου

ίσως αυτή τη στιγμή να συντάσσεται η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του για το αξίωμα του Δημάρχου Κορυδαλλού
Το βέβαιο είναι ότι έρχεται σημαντική αναδιάταξη, ανατροπή γεγονότων και προγνωστικών.

26/03/2019, προχειρο blog

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που έφερε το τριήμερο αργιών και η Κίνηση έχει βρει τα βήματά της. Έχοντας ατυχήσει, σε τουλάχιστον δυο περιπτώσεις συζήτησης συνεργασίας, κινείται με αποφασιστικότητα στην επιλογή της αυτόνομης καθόδου. 

Το σημαντικότερο πρόβλημα, από τις αρχές Μάρτη, που ήταν ήδη έτοιμη η Διακήρυξη, μέχρι τα μέσα Μάρτη, που λήφθηκε η απόφαση για τη δημοσιοποίηση και τη συγκρότηση κίνησης, ήταν η δυσκολία να βρεθεί υποψήφιος Δήμαρχος. Μάλιστα, η όλη διαδικασία για την απόφαση δημιουργίας της Προοδευτικής Ριζοσπαστικής Κίνησης Πολιτών" ξεμπλοκαρίστηκε όταν ιδρυτικό μέλος της 16χρονης πόλης  με επάρκεια και έντονα πολιτικά χαρακτηριστικά δήλωσε στους συντρόφους του ότι "αν υπάρξει αδυναμία να βρεθεί μια υπερβατική, πολυσυλλεκτική προσωπικότητα με χαρακτηριστικά, θα αποδεχτεί ο ίδιος την ανάληψη της ευθύνης", με μοναδική προϋπόθεση να έχουν εξαντληθεί όλες οι συζητήσεις για τη δυνατότητα μιας ευρύτερης συνεργασίας.   

Τις τελευταίες μέρες τέθηκε στο τραπέζι της συζήτησης η πρόταση για τον 30χρονο Κορυδαλλιώτη, αριστούχο της Δραματικής Σχολής Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν  πολυτάλαντο ηθοποιό - σκηνοθέτη, κύριο Ωρφέα Χατζηδημητρίου και αμέσως προκάλεσε ενδιαφέρον. 
Κατά πάσα πιθανότητα η ομοφωνία δεν θα εμποδίσει την επιβεβαίωση- ανακήρυξη της υποψηφιότητας με τη διαδικασία της ανοιχτής - μαζικής εκλογής.

Επίσης, πρόοδος έχει διαμορφωθεί για το σήμα και το όνομα στο ψηφοδέλτιο. Η πιθανότερη ονομασία "προοδευτική πόλη" και το περιγραφικό 
"Ανοιχτή- Αυτόνομη, προοδευτική ριζοσπαστική κίνηση πολιτών".
παραπομπή
Ορφέας Χατζηδημητρίου