23.8.10

μηχανοραφίες και νόθευση εγγράφου Δήμαρχε;

Ακολουθεί προσφατο εικονογραφιμένο μικρό χρονικό της νοοτροπίας και "λειτουργίας" της διοίκησης Κασιμάτη στον Δήμο ΚορυδαλλούΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ οφείλει να έχει υπογραφή (παράδειγμα του 2009 με υπογραφή).

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ της 9ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 2010, όπως αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα του Δήμου Κορυδαλλού (Print Screen) τελειώνει με την αρ. αποφ. 214/2010 (ορθά καθώς ταυτίζεται απόλυτα με την ημερήσια διάταξη της 7ης Ιουλίου 2010) και μετά έχει την υπογραφή του Προέδρου ΔΣ Αγιώτατου Σπυρίδωνα.

Και τώρα, μετά την αποκάλυψη στις 19 Αυγούστου του περίεργου αυτού συμβάντος από το neagenia, δείτε την ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ της 9ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 2010 πως άλλαξε αλλά και συνάμα έμεινε και χωρίς υπογραφή από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Αγιώτατο Σπυρίδωνα!!! αλλά και πως δεν ταυτίζεται με τα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Και τώρα να έρθει παρακαλώ ο γούγλης.γρ να ξεβρακώσει κόσμο που λένε και στα χωριά, με αναζήτηση λοιπόν της φράσης:

Κορυδαλλός 9 Ιουλίου 2010 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΑΓΙΩΤΑΤΟΣ

ο γούγλης λοιπόν μας βρίσκει την ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ της 9ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 2010 σε pdf στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Κορυδαλλού παρότι πλέον δεν υπάρχει σε αυτό το αναζητούμενο "Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΑΓΙΩΤΑΤΟΣ" αλλά αυτό συμβαίνει ξεφτλερια μου διότι κι αν το αφαιρεσατε εσείς ο γούγλης θυμάται καλά που και τι υπήρχε...

Δήμαρχε, πριν από όλα αυτά στις 20 Αυγούστου μηνύσαμε για τα συγκεκριμένα: ελπίζουμε πως ο Δήμος θα ξεκαθαρίσει το τι ακριβώς συμβαίνει ο ίδιος αντί να αμολυθούν για μία ακόμη φορά τα υβρεολόγια της πόλης μας για να προσβάλλουν και να χυδαιολογούν... κι αντί αυτών τρεις μέρες μετά βρισκόμαστε μπροστά σε μηχανοραφίες και προφανώς νόθευση εγγραφου.

Υ.Γ. για όσους βαριούνται να την ψάξουν οι ίδιοι, το βραδάκι θα αντικατασταεί με εικόνα υψηλής ανάλυσης η υπάρχουσα... Τώρα οκ?