7.4.11

Σάββατο 9 Απρίλη, 1μμ, Σύνταγμα

Το Σάββατο 9 Απρίλη, 1μμ, στο Σύνταγμα, ο Συντονισμός Επιτροπών- Πρωτοβουλιών Κατοίκων και Ανοιχτές Συνελεύσεις (ΕΠΚΑΣ) απαντάμε συλλογικά στα χαράτσια της κυβέρνησης στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς: «δεν πληρώνω».

Θα ξεκινήσουμε από τη γειτονιά μας η κάθε επιτροπή, ακυρώνοντας τα ακυρωτικά στα λεωφορεία, θα συνεχίσουμε στα αντίστοιχα μετρό, θα συναντηθούμε σε προσυγκεντρώσεις, στις 12μμ, στα Προπύλαια, Μοναστηράκι, Ευαγγελισμό και θα καταλήξουμε πανηγυρικά, στη 1μμ, στο
Σύνταγμα.Εκεί, σχεδιάζουμε να ξεδώσουμε κόντρα στη μιζέρια και τη μαυρίλα του μνημονίου, ακούγοντας μουσική, «φωνάζοντας» με βουβουζέλες, κάνοντας διάφορα χάπενινγκ, με πολύχρωμους τρόπους που θα διατυμπανίζουν ότι η πολιτική ανυπακοή του «δεν πληρώνω» είναι πολύ διδακτική για τα επερχόμενα ζητήματα που θα παλέψουμε και ότι η συλλογική αντίσταση, που ξεκίνησε, θα οργανωθεί σε κάθε γειτονιά και εργατικό χώρο.

Συνειδητή επιθυμία μας και υπόσχεση είναι να μην αφήσουμε κανέναν εργαζόμενο, άνεργο, νεολαίο μόνο του απέναντι στα αρπακτικά των «αγορών».

Καλούμε οποιονδήποτε άνθρωπο θέλει να ενώσει τη φωνή του με τη δική μας, να έρθει να μας βρει στις γειτονιές μας ή στο Σύνταγμα. Τα ραντεβού ανά περιοχή θα δημοσιεύονται καθημερινά στο blog μας.

Υ.Γ. Με τιμή εισητήριου στα 1,40ΕΥΡΩ Χ 2 δηλαδή 2,80 Ευρώ (οπότε μιλάμε για ένα χιλιάρικο) στο πήγαινε έλα για την εργασία τα ΜΜΜ δεν μπορούν να συναγωνιστούν ούτε ακριβά μεγάλου κυβισμού ΙΧ αυτοκίνητα!!! Παράδειγμα ένας που διαμένει στον Άνω Κορυδαλλό κι εργάζεται στην Πλατεία Ελευθερίας, του έρχεται οικονομικότερο να χρησιμοποιεί ακόμη και όχημα τύπου τζιπ αντί για το λεωφορείο...