1.4.11

Στα σημαντικά «φιλέτα» του Δημοσίου προς πώληση οι φυλακές Κορυδαλλού!!!

Η τεράστια και μοναδική σε όλο το λεκανοπέδιο έκταση που κατέχουν οι φυλακές Κορυδαλλού μέσα στον οικιστικό ιστό στο κέντρο της πόλης άνοιξε την πόρτα για την αξιοποιησή της στα πλαίσια των αποκρατικοποιήσεων "φιλέτων" που θα διατεθούν σε ξένους επενδυτές ενώ παράλληλα θα ικανοποιηθεί και Κορυδαλλιώτικος λαός που ζητά εδώ και πολλά χρόνια αυτή την απομάκρυσνη.Ήδη χθες αποκλείστηκε ο χώρος γύρω από τις φυλακές για κάποιες ώρες με την δικαιολογία πως υπήρξε φάκελος βόμβα σε αυτές.
Οι δύο όμως λευκές Maybach με αραβικές πινακίδες που πέρασαν από την βόρεια (πίσω) πύλη των Φυλακών κάνουν πολλούς να μιλούν για επενδυτές από το Κατάρ.

Όλα δείχνουν πως η συμφωνία είναι έτοιμη με την παρουσία επενδυτών στην περιοχή. Το μόνο που μένει είναι να εξευρεθεί χώρος μεταφοράς για τους κρατούμενους.

Πιθανόν πλέον το πλοίο φυλακή από την Ολλανδία να είναι προς αντικατάστση των φυλακών Κορυδαλλού κι όχι για τους μετανάστες, ενώ ακούγεται πως και το πρόσφατο ταξίδι Κορυδαλλιώτη Υπουργού τις ΗΠΑ ήταν στο πλαίσιο προσπάθειας ανεύρεσης κι άλλου πλοίου φυλακή είτε απο την Νέα Υόρκη είτε από το Μαιάμι.

Χρόνια πολλά και καλη πρωταπριλιά...