6.10.14

κάνε το κακό και ρίξτο στο "Γυφτιό"...

Δεν είναι και τόσο άσχετο με τον Κορυδαλλό, το άρθρο ντοκουμέντο, που ακολουθεί καθώς θα δείτε πως στη Λακωνία οι ίδιοι "ηθικοί πρωταγωνιστές" με μεγάλους σταυρούς και λαμπάδες στο μπόι τους από την μία έκαναν πογρόμ στους "γύφτους" κι από την άλλη μ εοδηγό την ηθική και τη νομιμότητα συγκάλυψαν βιασμό ανήλικου κοριτσιού από μέλος της Χρυσής Αυγής μέσα στα γραφεία της Σπάρτης...

Εδώ λοιπόν έχουμε κάτι αντίστοιχο, καθώς την ίδια ώρα που στο Σχιστό αντί για το Αθλητικό Κέντρο Σχιστού Κορυδαλλού δημιουργήσαν μία χωματερή 115 στρεμμάτων (προς "όφελος" συγκεκριμένου "επιχειρηματία" με κέρδος 800-1000 ΕΥΡΩ ανά φορτηγό που πετάει τα μπάζα στον κορυδαλλό αντί για την χωματερή και πέρα της καταστροφής της πόλης διέλυσε και κάθε ανταγωνιστή του...).

Επίσης μέσα στο όρος Αιγάλεω, πάλι πάνω στο Σχιστό, υπάρχουν και απλώνονται μαντριά που καταστρέφουν το το βουνό και με τα τσοπανόσκυλα αποτρέπουν κάθε έναν από μία βόλτα με τα πόδια ή με ένα ποδήλατο...

Και οι "Γύφτοι" πάλι στο Σχιστό κλέβουν ότι γουστάρουν και γράφουν στα τρυφερά τους το Σύνταγμα και τους Νόμους περί πνευματικης ιδιοκτησίας παρά μόνο και μόνο για να δημιουργήσουν ομάδες μίσους στο facebook κατά των Ρομά και να ρίξουν κάθε κακό και κάθε βάρος πάνω τους λες και είναι αυτοί πέρα της ηχορύπανσης και εντονης αντικοινωνικής συμπεριφοράς οι υπαίτιοι της φθήνουσας κατάστασης της περιοχή και της ζωής μας...

Υ.Γ. οι "Γύφτοι" του κειμένου, σαφέστατα και δεν είναι Ρομά αλλά κοινοί κλέφτες και Γύφτοι με τα όλα τους...

Ακολουθεί το κείμενο από jailgoldendawn.com
Χρυσή Αυγή Σπάρτης και ο γραμματέας της Γ. Ορφανάκος: βιασμοί, καταχρήσεις χρημάτων, πογκρόμ

Οι σημερινές αποκαλύψεις του Έθνους περιλαμβάνουν και την ομολογία του Λαγού ότι ο γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης Σπάρτης συγκάλυψε βιασμό ανήλικου κοριτσιού από μέλος της Χρυσής Αυγής στα γραφεία της Σπάρτης.

Ο γραμματέας για τον οποίο μιλάει ο Λαγός είναι ο Γεώργιος Ορφανάκος. Το πρόσωπο του Ορφανάκου έχει παίξει στα ΜΜΕ όταν αποκαλύφθηκε το βίντεο στο οποίο ο Ρουπακιάς μιλάει στην τοπική της Σπάρτης ως ταμίας της τοπικής οργάνωσης Νίκαιας.
(Ρουπακιάς όρθιος, Ορφανάκος και Πατέλης)

Ο Ορφανάκος όμως είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τα ΜΜΕ. Το πρωην μέλος της Χρυσής Αυγής Γρηγορία Στραβοκέφαλου, υποψήφια βουλευτής στη Λακωνία, κατήγγειλε σε εκπομπή του Χαρδαβέλα ότι στα γραφεία της Χ.Α. Σπάρτης έφταναν από χρηματοδότες μεγάλα ποσά, τα οποία στη συνέχεια εξαφανίζονταν. Υπεύθυνος διαχείρισης όλων των χρημάτων ήταν ο Ορφανάκος, σύμφωνα με την Στραβοκέφαλου (ακούστε από 29:00 και μετά).
Στην εκπομπή παρενέβη ο Κασιδιάρης για να καλύψει τον Ορφανάκο, δηλώνοντας ότι η Στραβοκέφαλου δεν έχει σχέση με τη Χρυσή Αυγή, το οποίο βέβαια ειναι ψευδές αφού το όνομα της περιλαμβάνεται στις λίστες των υποψηφίων βουλευτών, όπως ανακηρύχτηκαν από το Πρωτοδικείο.

Η Στραβοκέφαλου κατήγγειλε ακόμα ότι μέλη της τοπικής (μαζί και με ανήλικα παιδιά) κυκλοφορούσαν με ξύλινα λοσταρια και επιδείκνυαν “αυταρχική συμπεριφορά”, αρνούμενη να πει περισσότερα. Η τοπική της Σπάρτης έχει πρωταγωνιστήσει σε “κινητοποιήσεις” εναντίον Ρομά, με τον Ορφανάκο να δίνει τον τόνο ενάντια στους “γύφτους” και την “εγκληματικότητα”. Όταν όμως η εγκληματικότητα εκδηλώθηκε μέσα στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Σπάρτης με την απεχθή μορφή ενός βιασμού μιας ανήλικης κοπέλας, ο Ορφανάκος όχι μόνο δεν την τιμώρησε αλλά έσπευσε να την επικροτήσει. Και η καταγγελία αυτή δεν γίνεται από κάποια αντιφασιστική συλλογικότητα ή γυναικεία οργάνωση, αλλά από τον ίδιο τον βουλευτη Πειραιά και εξ απορρήτων του “αρχηγού” Γιάννη Λαγό.