23.2.09

Εδώ και μήνες βόλτες με ελικόπτερο πολλές φορές την μέρα εντός της απαγορευμένης ζώνης στον Κορυδαλλό

Ιδιωτικό ελικόπτερο έκανε βόλτες εδώ και μήνες εντός της απαγορευμένης περιοχής πτήσεων των φυλακών Κορυδαλλού. Είτε η απόσταση αυτή της απαγορευμένης ζώνης είναι 1,5 μίλι (σύμφωνα με ΤΑ ΝΕΑ) είτε είναι 2 μίλια (σύμφωνα με την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ) το ελικόπτερο του Allou Fun Park παραβίαζε για μήνες την απαγορευμένη ζώνη και μάλιστα πολλές φορές κατά την διάρκεια της ίδιας μέρας!!!Η φωτογραφία αυτή τραβήχτηκε την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2009 από τον Αγ. Στυλιανό Κορυδαλλού κατά την προσγείωση του ελικοπτέρου στο Allou Fan Park.

Το Allou Fun Park απέχει από τις φυλακές 1,2 μίλι ενώ το ελικοδρόμιο του που γινόταν oi προσγειώσεις και οι απογειώσεις απέχει 1,39 μίλι.Δεν ανεβάσαμε ποτέ αυτό το άρθρο νωρίτερα διότι δεν θέλαμε ούτε να βάλουμε ιδέες ούτε να θεωρηθεί πως κάτι γνωρίζαμε. Όμως με ένα ελικόπτερο να βρίσκεται σε πτητική απόσταση μικρότερη του 1 λεπτού της ώρας από τις φυλακές Κορυδαλλού θα ήμασταν τουλάχιστον βλάκες αν δεν το είχαμε αντιληφθεί . . . από το 2008 . . .

Επίσης δεν μας άρεσε η κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει το δίκτυο μας μετά τα άρθρο μας για το κτύπημα του Α.Τ. Κορυδαλλού, ήταν κουραστική και δεν αρεσκόμασταν σε επανάληψη της.

Καλή τύχη σε όλους