1.11.10

www.aftodioikisi.gr αποθεώστε τους!!!

Ο ελληνικός ιστοτόπος "www.aftodioikisi.gr" παρουσιάζει ψευδώς για τον Κορυδαλλό ότι υπάρχουν 4 Δημοτικοί συνδυασμοί αντί για 5 όπως είναι η αλήθεια. Η σελίδα του Πρωτοδικείου Πειραιά είναι αυτή που ανακοίνωσε επίσημα συνδιασμούς και υποψηφίους για τον Κορυδαλλό όπου φυσικά αυτοί είναι 5!!!

Δεν έχει κάνει γνωστό το "www.aftodioikisi.gr" γιατί το κάνει αυτό αλλά η καταγγελία εναντίον του στο ΕΣΡ αναφέρει πως το έχουν ενημερώσει ακριβώς...

Είναι σίγουρο πως ο ρόλος του "www.aftodioikisi.gr" εμφανίζεται άλλος από αυτόν τον προβάλει, συνεπώς πρόκειται για παραπλανητική ενημέρωση και σαφώς θα πρέπει το Υπουργείο Μεταφορών στο οποίο ανήκει η ελληνική διαδικτυακή ονοματοδοσία να αποφασίσει κατά πόσο μπορέι να συνεχίσει να λειτουργεί με αυτό το όνομα.

Ο συνδιασμός που "ξεχνά" το "www.aftodioikisi.gr" να αναφέρει είναι η "16χρονη πόλη" η οποία είναι ξεκάθαρη δύναμη πολιτών με ποσοστά νίκης στον β΄ γύρο για τον οποίο όμως δεν θα υπάρξει κανέναν κόμμα να τον υπερασπιστεί καθώς είναι κι ο μόνος πραγματικά αδέσμετος και ανεξάρτητος στην πόλη μας.

Από την άλλη είναι η συγκεκριμένη δύναμη πολιτών που καταγγέλει καθημερινά το διαρκές περιβαλλοντικό και οικονομικό σκάνδαλο των "παλιών λατομείων" στον Κορυδαλλό, με τα 18.000.000 ευρώ για αποζημιώσεις απαλλοτρίωσεων και την κερδοσκοπική λειτουργία των καταπατητών υπό την ανοχή του ευρύτερου κατεστημένου της περιοχής (από το 2007 ως σήμερα).