27.1.14

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΥΡ ΠΑΝΤΕΛΗΔΕΣ, 5 χρόνια χωρίς αυτόν!!!

Σήμερα, Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014 στις 20:30, στο "Ρυθμός Stage", Λεωφόρος Μαρίνου Αντύπα 38 Ηλιούπολη. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΥΡ ΠΑΝΤΕΛΗΔΕΣ ΜΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΤΖΑΒΕΛΛΑ. Ο ρ/σ 105,5 Στο Κόκκινο τιμά τη μνήμη του αγωνιστή και τραγουδοποιού Πάνου Τζαβέλλα με μια ιδιαίτερη μουσική βραδιά στο Ρυθμός Stage. Ακριβώς πέντε χρόνια (27 Ιανουαρίου 2009) από τη μέρα που ο Πάνος Τζαβέλλας έφυγε από τη ζωή.

Tο Μουσικό Σύνολο Ρωμιοσύνη υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Τεό Λαζάρου, η Καλλιόπη Βέττα, ο Ηλίας Λογοθέτης, η Μάνια Παπαδημητρίου, η Μαρία Ζαχαρή, η Νατάσσα Παπαδοπούλου-Τζαβέλλα, η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Νίκος Μποφίλιος, ο Σταύρος Ξένος και οι Magic De Spell συμμετέχουν με ξεχωριστές ερμηνείες των τραγουδιών του Πάνου Τζαβέλλα.

«Όμως κάποιοι Άνθρωποι δεν πεθαίνουν ποτέ!

Έτσι κι ο Πάνος Τζαβέλλας θα μείνει Αθάνατος. Για να μας υποδεικνύει με την αγωνιστική και μουσική του κληρονομιά που μας άφησε ότι ο συμβιβασμός και το βόλεμα γεννά τους εκάστοτε «κυρ- Παντελήδες», που στο χέρι μας είναι να «τους θάψουμε βαθειά στα σπαρτά», πριν προλάβουν να κοπρίσουν αυτά, για τα οποία αυτός και χιλιάδες αγωνιστές στη Γη, ακρωτηριάστηκαν για να τα κρατήσουν ζωντανά. Πανανθρώπινα ιδανικά και αξίες για την Ελευθερία, την Πατρίδα, τον Άνθρωπο, τον Πολιτισμό». Περισσότερα σχετικά με τον Πάνο Τζαβέλλα θα βρείτε στο www.panostzavellas.gr. Ώρα έναρξης: 20.30 Είσοδος: 10€ (με μπύρα ή κρασί)