5.6.14

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος!!!

Καλή τύχη για τα σχολεία μας της πόλης μας και καλή επιτυχία στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας τους!!!

Πως μπορεί να φτάσαμε έως εδώ, τυχαία ή μοιραία;;;

Η Ένωση Γονέων, τι στάση και τι ενδιαφέρον έχει επιδείξει έως σήμερα στο περιβαλλοντικό έγκλημα στα πρώην λατομεία που αφορά αθλητικά έργα για τα παιδιά κυρίως της πόλης μας, την υγεία τους αλλά και την ζωή τους γενικότερα;;;

Μήπως κομπάρσου και χειροκροτιτή στους ασελγούς στη ζωή των παιδιών της πόλης, αυτό και μόνο;;; Υπάρχει απορία από κανέναν για το πως και φτάσαμε έως εδώ;;;
Το Αθλητικό Κέντρο Κορυδαλλού θα ήταν το μεγαλύτερο έργο στον Νομό Πειραιά τα τελευταία χρόνια αλλά κατέληξε ως μία ανοικτή χωματερή 115 στρεμμάτων με μπάζα και σκουπίδια. Ξεκίνησε ως απαλλοτρίωση ύψους κοντά στα 3.500.000€ αλλά μετά την παρέμβαση- κατασκευή αυθαίρετου ΚΥΤ από την ΔΕΗ στην περιοχή το τίμημα αυτό εκτινάχθηκε στα στα 17.000.000 με 18.000.000€.

Ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Στ. Κασιμάτης, κι ενώ το έργο ήδη είχε χαθεί κάτω από τα πρώτα μπάζα που πέφταν στον περίφραχτο χώρο, εξυμνεί τους συλλόγους "Αναγέννηση" κι "Ελπίδα" της πόλης μας, όλους τους βουλευτές Β΄ Πειραιά αλλά ιδιαίτερα την βουλευτή του ΚΚΕ Βέρα Νικολαίδου, και τον Βουλευτή ΝΔ "Γιάννη Κουράκο" αλλά φυσικά και τον τότε Υφυπουργό "Γιάννη Ιωαννίδη"!!!

Χειρότερο όλων είναι ότι ο Δήμος παρεβρίσκοταν κι αυτός σε νυχτερινές εργασίες απόθεσης και μεταφοράς μπαζών!!!

Αλλά, επίσης ο Δήμος Κορυδαλλού διοργάνωσε την καύση χημικών, ελαστικών, μωνόσεων, πλαστικών κ.α. για να τα εξαφανίσει και χωρίς κανένα όριο, έθεσε σε κίνδυνο την δημόσια υγεία και το περιβάλλον. Κι όλο αυτό το διαφήμισε και το προέβαλε ως άσκηση!!!