1.4.19

Πειραιώτες που εκλέγονται στην Κεντρική Επιτροπή του ΚΙΝΑΛ.

εκλέγονται στην ΚΕ του ΚΙΝΑΛ
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΩΣΤΑΣ  642
ΜΑΛΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ     612
ΚΑΜΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ          565
ΚΑΡΥΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ     456
ΓΑΡΔΙΚΙΩΤΗΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ          418
ΧΡΗΣΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ       400
ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ    385
ΒΕΝΤΟΥΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ     355
ΨΑΡΟΥΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ        355
ΑΝΤΩΝΑΚΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ 344
ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ            317
ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΕΦΗ   289
ΑΞΑΡΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ         270
ΚΟΥΚΟΥΔΑΚΗ ΜΑΡΑ      264
ΖΟΥΠΗ ΕΥΑΝΘΙΑ  225
αναδημοσίευση από limani24
Μεγάλη ήταν η επιτυχία των στελεχών του Πειραιά στο Συνέδριο του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, αφού στην σχετική ψηφοφορία κατάφεραν 15 Πειραιώτες να εκλεγούν στην πρώτη Κεντρική Επιτροπή του νεοσύστατου φορέα, σε σύνολο 250 εκλεγμένων!
Ανάμεσα στα ονόματα ο πρώην βουλευτής και υποψήφιος με τον Γιάννη Μώραλη, Δημήτρης Καρύδης, ο Κώστας Παπαδημητρίου, Γενικός Γραμματέας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, ο Μανόλης Αντωνάκος, Γενικός Γραμματέας Μοσχάτου-Ταύρου και υπεύθυνος για τον Πειραιά, ο Σταμάτης Μαλέλης, Γραμματέας επικοινωνίας ΚΙΝΑΛ και υποψήφιος βουλευτής Β΄ Πειραιά, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κερατσινίου Παντελής Καμάς.
Επίσης, ο Πρόεδρος των εργαζομένων στις συγκοινωνίες Απόστολος Ραυτόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Μενέλαος Γαρδικιώτης, ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Πειραιά Μιχάλης Ψαρούδης, ο Βασίλης Χρήστου, συνεργάτης του Ανδρέα Λοβέρδου από τη νέα γενιά, όπως και ο Αντιδήμαρχος Πειραιά Ανδρέας Βεντούρης, ο Μάκης Ζαχαρόπουλος μέλος της Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Νίκαιας, και ο πρώην Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Πειραιά Γιάννης Αξαρλής.
Επιτυχία είναι η εκλογή της Μάρας Κουκουδάκη, μέλους της Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ, της Έφη Παγκάλου, υπεύθυνης Γραφείου Τύπου Δήμου Κορυδαλλού, στελέχους της παλιάς ΔΗΜΑΡ, και της πρωτοεμφανιζόμενης  Ευανθίας Ζούπη, θυγατέρας του Ζαχαρία Ζούπη.
foto από copy στο fofi Gennimata live όπου μπορείτε να απολαύσετε τον εναγκαλισμό του Δημάρχου Κορυδαλλού κ. Κασιμάτη στη Φώφη, υπό το βλέμμα Μαλέλη, δίπλα στον κ. Ζούπη και στους εκλεγόμενους Πειραιώτες, μεταξύ των οποίων η υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου του Δήμου Κορυδαλλού και άμεση συνεργάτης του.
Η πολυπληθής αυτή εκπροσώπηση της Α΄ και Β΄ Πειραιά, δίνει άλλες δυνατότητες στην πολιτική έκφραση της περιοχής, γεγονός που αναμένεται να βοηθήσει σε όλες τις κρίσιμες εκλογικές μάχες που έρχονται.
http://limani24.gr