17.4.19

Το χρίσμα της ΝΔ στον Κορυδαλλό.



Χωρίς χρίσμα η ΝΔ στον Κορυδαλλό και όπως μαθαίνουμε έχει μοιράσει πάνω από δέκα χιλιάδες φωτοτυπίες για να ενημερώσει.
Αυτό επειδή η Νέα Δημοκρατία έχει τρεις (τουλάχιστον) εκφράσεις σε αυτές τις δημοτικές εκλογές.

Η μία, επίσημα εκφρασμένη στον Κασιμάτη   
σχετική ανάρτηση: "Περιπετειώδες το Αριστερό πρόσημο στο κασιματέικο"

η δεύτερη, επίσημα εκφρασμένη, γιατί ο (πρόεδρος ΝΔ) κύριος Βαγενάς που υπογράφει την ανακοίνωση είναι και υποψήφιος με τον κύριο Γιώργο Δημόπουλο και συνυποψήφιος με τον κ. Διάκο (η εικόνα μιλάει) ενώ έντονη είναι και η επιρροή του κ. Νικητόπουλου στη διαμόρφωση των πραγμάτων του "Δήμος για όλους"

η τρίτη, φυσικά με τον κ. Νίκο Χουρσαλά που δηλώνει μεν επίσης ανεξάρτητος, αποκτά και εύρος με τη συνεργασία της 16χρονης πόλης, όμως προέρχεται από την ιστορία και τη ζωή της παράταξης, οπότε είναι αυτονόητη η παρουσία της νεοδημοκρατικής συνιστώσας.

Η διανομή χιλιάδων φυλλαδίων, δείχνει το διχασμό στην τοπική ΝΔ, που βαστάει χρόνια. Άλλωστε τα περισσότερα στελέχη της ΝΔ εκλέγονταν σχεδόν πάντα με αντάρτικα / αντίπαλα ψηφοδέλτια, στο παρελθόν έχουν υπάρξει και διαγραφές για το λόγο αυτό. Μην ξεχνάμε ότι κάποτε (εποχή Στέφανου Χρήστου) ο Κασιμάτης διαγράφτηκε από το ΠΑΣΟΚ δια χειρός Δημόπουλου, επίσης περιπέτειες και διαγραφές από τη ΝΔ για τα δημοτικά θέματα είχαν και ο κ. Διάκος και ο κ. Χουρσαλάς και οι περισσότεροι γνωστοί αυτοδιοικητικοί.
Η απόπειρα να δοθεί γραμμή στους δημότες αποτελεί υποτίμηση. 
Όλοι γνωρίζουν τον Κασιμάτη, το Δημόπουλο και το Χουρσαλά, βλέπουν, ακούν αυτά που λένε, αντιλαμβάνονται τα ψηφοδέλτια, τα συνθήματα, τα χρώματα των φυλλαδίων, τις υποκρισίες τις συνέπειες και τις ασυνέπειες και καταλαβαίνουν τα πάντα.

Τα κόμματα δεν μπορούν να βρουν το δικό τους προσανατολισμό, είναι και διαιρεμένα. Όλα τα κόμματα στον Κορυδαλλό είναι διαιρεμένα.
Ορισμένοι πονηροί παριστάνουν την "πυξίδα" και αυτό μέσα στο κλίμα των ημερών προκαλεί ευθυμία.