15.4.19

Δε βάζει πούλμαν θυμώνουν, βάζει πούλμαν, πάλι θυμώνουν. Περί Ερμή και Προοδευτικής.



Αυτά, για να μην παιδεύεστε με το άνοιγμα της εικόνας, αναφέρει η ανάρτηση της σελίδας του Δήμου μας.




Ο ΕΡΜΗΣ Κορυδαλλού, μια από τις ιστορικότερες ομάδες της πόλης μας, μετά από μια δύσκολη αλλά πετυχημένη χρονιά, θα εκπροσωπήσει την πόλη μας στον τελικό του κυπέλλου Πειραιά, σε έναν αγώνα γιορτή για το Πειραϊκό ποδόσφαιρο. Απέναντι στην ομάδα θα βρεθεί η ιστορική ομάδα του ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ σε ένα παιχνίδι, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ το «Γ. ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ» την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019 και ώρα 16:00. Ταυτόχρονα, ο ΕΡΜΗΣ βρίσκεται μια ανάσα από το να κατακτήσει το πρωτάθλημα του Πειραιά που θα τον οδηγήσει στην Γ’ Εθνική κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία του. Σας καλούμε όλους να βρεθούμε δίπλα στην ομάδα μας, σε αυτή τη μεγάλη γιορτή την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019 και ώρα 16:00. Εισιτήρια διατίθενται καθημερινά από τα γραφεία του ΕΡΜΗ Αγγ. Σικελιανού 6 πίσω από το Δημαρχείο. ΔΩΡΕΑΝ πούλμαν θα μεταφέρουν τον κόσμο στο γήπεδο με αναχώρηση στις 15:00 μπροστά από το Δημαρχείο. Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα 693 17 63 794 - 694 46 60 903.
Η ανάρτηση είναι θετική, πανηγυρική, στις 11/04/2019 για ευχάριστο γεγονός.

Τα σχόλια:

1
 Ποια νουμερα εγραψαν αυτη την αηδια μια και μοναδικη ομαδα υπαρχει στο κορυδαλλο..!!!
Μονο η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ..!!!
Λοιπον κασιματη μας κουρασες πολυ και εσυ και ολη η παραταξη σου οποια ελπιδα και να ειχες να σε ψηφισει εστω ενας προοδευτικανος τι χανεις γι
α το λογο του οτι μας εγραψες ολα αυτα τα χρονια κανονικα,και να σου πω αν δε βγεις εχει καλως αν βγεις θα αντιμετωπισεις πολλους προοδευτικανους εξω απο το δημαρχειο σου..!!!
Ο χρονος σας και η ανοχη μας τελειωσε παρτε το χαμπαρι στο κορυδαλλο υπαρχει μονο η προοδευτικη!!!!
έλαβε 7 λάικ  (μια καρδούλα)
2
ΚΑΣΙΜΑΤΗ ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ ΡΕ ..ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΒΑΛΕΙ ΠΟΥΛΜΑΝ ΛΑΜΟΓΙΑ...!!! ΠΟΙΟΣ ΕΡΜΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΕΤΟΣ ΒΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ!!!! ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ!!!!!
έλαβε 11 λάικ (2 καρδούλες)

Συνολικά ΄έλαβε 8 αρνητικά σχόλια που έλαβαν 38 "αντιλάικ" και εισέπραξε επίσης στην αρχική ανάρτηση 6 "έλεος" 1 "χάχα" και 1 "ουάου"

Φαίνεται άδικη η αντιμετώπιση με αυτόν τον τρόπο μιας θετικής ανάρτησης, έστω και αν έχουν θυμώσει οι προοδευτικάνοι για διαφορετικό λόγο.

Όμως, όταν είσαι ο Κασιμάτης αυτά συμβαίνουν.
Που δείχνουν, πόσο έχει κουράσει το καθεστώς, πόσο μειωμένη είναι η υπομονή, η κατανόηση, η ανοχή.
Δείχνουν ποιό είναι το σημερινό κλίμα στην πόλη μας μετά από 13 +12 χρόνια εξουσίας.
Προδιαγράφουν αυτά την απόφαση για ανανέωση και αλλαγή.
Δεν χρειάζεται να πει κανείς ότι είναι κουρασμένος, ότι δεν περπατάει την πόλη, ότι βαρέθηκε ο κόσμος τα ίδια και τα ίδια παραμύθια.
Όλοι τα ξέρουν αυτά. Φεύγει...

Καλή τύχη στην ομάδα της καρδιάς σας!
Καλό δρόμο Σταύρο!