3.9.09

Εθνικές εκλογές; στον Κορυδαλλό το ξέραμε!!!

Ναι όσο απίστευτο κι αν ακούγεται κάτι τέτοιο, ήταν οφθαλμοφανές ότι πλησιάζουν γοργά οι εθνικές εκλογές και κάποιοι πρέπει να ξεχρεώσουν χρωστούμενα!!!Μία βδομάδα πριν τις Ευρωεκλογές τοποθετήθηκαν στον Κορυδαλλό έξι (3 βάσεις) παράνομες διαφημιστηκές ταμπέλες. Οι δύο του ΚΚΕ, οι άλλες δύο του ΛΑΟΣ και οι υπόλοιπες δύο της ΝΔ.

Με τον σάλο που ξέσπασε στην πόλη και στα μπλογκ για το πως τα οικονομικά συμφέροντα παίζουν με τις ζωές μας, ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης δεσμεύτηκε ο ίδιος στην δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου της πόλης πως με μέριμνα του θα απομακρυνθούν άμεσα οι συγκεκριμένες ταμπέλες.

Η αλήθεια είναι πως μόλις λίγες μέρες αργότερα οι ταμπέλες του ΚΚΕ απομακρύνθυκαν ενώ γι αυτές του ΛΑΟΣ χρειάστηκε περισσότερος χρόνος...

Δεν συνέβηκε όμως το ίδιο και με τις ταμπέλες της ΝΔ που βρίσκονται στην θέση τους μιας κι η δεξιά του κυρίου όπως όλα δείχνουν έβαλε το χέρι αφού πλησιάζαν οι Εθνικές εκλογές.

Η δεξιά του κυρίου είναι η ίδια που είχε βάλει το χέρι της στις Ευρωεκλογές και είχε βγάλει από το πέτο τα αυτοκόλλητα του ΠΑΣΟΚ από όσους Δημοτικούς συμβούλους της κατά άλλα ανεξάρτητης παράταξης του κ. Σταύρου Κασιμάτη τα εχαν φορέσει..

Υ.Γ. Δήμαρχε την νύχτα, αργά, τον ευρωεκλογών κι αφού ήταν γνωστά τα αποτελέσματα γιατί τόσο αλαφιασμένος περνούσες τα κόκκινα με το βεσπάκι; Σε χάλασε κάτι; ή από την χαρά σου;