30.9.09

Δεύτερη θέση για τον ΑΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

Η ανανεωμένη και νεανική ομάδα του ΑΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, απέδειξε ότι βρέθηκε άξια στον τελικό του τουρνουά ‘Φανούρης Αγάθος’, με αντίπαλο την ομάδα του Πανελληνίου.
Τα κορίτσια του Βαγγέλη Ζαρκαλή, είχαν την ευκαιρία να δείξουν δείγματα από το ταλέντο τους, σε ένα πιο δυνατό αγώνα απέναντι σε μια ομάδα της Α1 και παρά την ήττα, βγήκαν για άλλη μια φορά χρήσιμα συμπεράσματα, κρατώντας σαν πιο θετικά την αλλαγή νοοτροπίας και την μαχητικότητα της ομάδας, απέναντι σε οποιοδήποτε αντίπαλο.
Νικήτρια του τελικού και την πρώτη θέση στο τουρνουά η ομάδα του Πανελληνίου με 3-0 (25-12, 25-19, 25-17).
Για την ΑΡΤΕΜΙΔΑ αγωνίστηκαν όλες οι αθλήτριες της: Μουτζουρίδου, Φλωροπούλου, Ζούγρη, Παπαδοπούλου, Καπνιά, Καραχάλιου, Ρόγκα (λίμπερο), Χριστοδούλου, Τουρνάκη, Κουτουζίδου, Λόμιτζε, Οικονομάκη.
Τον τελικό παρακολούθησαν, ο Πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ κος Στέλιος Προσαλίκας και εκπρόσωποι του Δήμου, οι οποίοι και απένειμαν πλακέτες στην αδερφή του Φανούρη Αγάθου και στις ομάδες που συμμετείχαν στο Τουρνουά (τρίτη θέση για τον ΖΑΟΝ - τέταρτη θέση για την ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.
Στον αγώνα που προηγήθηκε την προηγούμενη μέρα, τα κορίτσια της ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ, νίκησαν με 3-1 την πολύ καλή και ανανεωμένη ομάδα του ΖΑΟΝ.