11.11.09

Δύο μήνες μετά... (οι παρενθέσεις είναι δικές μας)

Ασφαλής σχολική διαδρομή για τους μαθητές του Σχιστού (Κορυδαλλού)Με στόχο την ασφαλή (κάτι μας θυμίζει αυτό, ΚΤΕΟ, χαλασμένα STOPS κ.α.) μετακίνηση των μαθητών λειτουργεί και φέτος (και φέτος αλλά πέρασαν δύο μήνες γεμάτοι από την έναρξη της χρονιάς) η δημοτική συγκοινωνία του Δήμου Κορυδαλλού μεταφέροντας δωρεάν (πλάκα κάνεις τώρα;) τους μαθητές από την περιοχή του Σχιστού (Κορυδαλλού, παρακάτω εννοούν Πέραματος) προς τις κεντρικές περιοχές του Δήμου. Για την εξυπηρέτηση τους δρομολογήθηκε το νέο λεωφορείο (πόσο το αγοράσαμε;) εξασφαλίζοντας τις απαραίτητες συνθήκες ασφάλειας (στα παλαιότερα βρισκόσμαστε σε κίνδυνο δηλαδή; ε, τότε καλώς πήρε φωτιά και κάηκε ολοσχερώς μέσα γκαραζ του Δήμου το παλιόMercedes!!!).

Το σχολικό δρομολόγιο ακολουθεί κυκλική διαδρομή (κι η ζωή κύκλους κάνει) από το Σχιστό (Κορυδαλλού) διαμέσου των οδών Φώτη Αγκουλέ, Λέλας Καραγιάννη (Απαγόρευση για 6 τόνοι, 4 τόνοι ή 3,5 τόνοι Δήμαρχε;;;), Δερβενακίων (-||-), Ποταμού, Ατταλείας, Γρ. Λαμπράκη, Αθηνάς, πλ. Ελευθερίας, Π. Ράλλη, Ανακρέοντος, Ζ. Πηγής, Σουρή, Υψηλάντου. Το πρωινό δρομολόγιο ξεκινά στις 7.45 (για υπόλοιπα να πάμε σε χαρτορίχτρα;)

Το έντυπο διατίθεται και στο Δημαρχείο Κορυδαλλού, Γρ. Λαμπράκη 231 (ή αλλιώς κλικ στην εικόνα μας που έχει ικανοποιητική ανάλυση σε αντίθεση με την σελίδα του Δήμου, μην τους έχουμε και υποχρέωση...). Εξάλλου, για την εξυπηρέτηση των δημοτών η Δημοτική Συγκοινωνία εξυπηρετεί καθημερινά με δρομολόγια από και προς την περιοχή Πανόραμα (μπα μπα, το συμβούλιο τοπονυμιών γνωριζεί ότι λέτε όπως σας γουστάρει όποιος μέρος θέλετε), το Νεκροταφείο του Σχιστού (Περάματος), καθώς και τον Σταθμό Μετρό του Αιγάλεω. Πληροφορίες για τα δρομολόγια στο τηλ.210-49.90.515.

(Ότι είναι σε παρένθεση είναι είπαμε δικό μας, όχι του Δήμου. Στην Σελίδα του Δήμου λοιπόν, Δήμαρχε, ο χάρτης είναι χείριστης ανάλησης. Αυτός που ανεβάσαμε εδώ είναι από το peiraikipoliteia μάζι με το δελτίο σας. Τώρα θυμίσου ότι το ίδιο blog δημοσίευσε πριν μερικές μέρες μία αναρτησούλα που προωθήθηκε ως Δελτίο Τύπου του Δήμου... κι εσύ παρά την εκταση που πήρε η φιάσκο αυτό δεν εβγαλες κιχ. Μήπως λοιπόν το ίδιο χεράκι από την ίδια IP εντός του Δήμου τα έστειλε κα τα δύο; μήπως λεμε τώρα;)