19.11.09

Διαφορές μεταξύ αλήθειας και πραγματικότητας στην Ελλάδα...

Στις δύο φωτογραφίες που ακολουθούν είναι το ίδιο κρατικό όχημα. Η αριστερή είναι η αληθινή ενώ η δεξιά η πραγματική. Δηλαδή στην αριστερή τα πράγματα είναι ως έχουν σήμερα ακριβώς, ενώ στην δεξιά με λίγο photoshop όπως θα έπρεπε να είναι στην πραγματικότητα αλλά δεν είναι...Ξεπεράμε γρήγορα το παράνομμο παρκάρισμα πάνω στο πεζοδρόμιο του Δημάρχου και φθάνουμε στην κόκκινη ρίγα πάχους 10 cm όπως και στα κόκκινα γραμματα με τίτλο "Δήμος Κορυδαλλού" που προβλέπονται από τον Νόμο αλλά δεν υπάρχουν... για τις πορτοκαλί πινακίδες ας μην μιλήσουμε καθόλου (άρθρο7 §4 ι).

Βέβαια αν ο Δήμος Κορυδαλλού είχε πληθυσμό πάνω από 200.000 κατοίκους τότε έμεις θα είμασταν κακοήθεις και εγκάθετοι αλλά έλα που δεν έχει και για μία ακόμη φορά ο Δήμος Κορυδαλλού και συγκεκριμένα εδώ, ο ίδιος, ο Δήμαρχος κυκλοφορεί κυριολεκτικά μέσα στην παρανομία... (1) & (2)

Υ.Γ. Κύριε Πρωθυπουργέ, πράγματι πολύ σωστή και καλή η διαβούλεψη στο διαδίκτυο για τα κρατικά οχήματα αλλά όσο αυτά δεν φέρουν τα νόμιμα διακριτικά και μοιάζουν με ιδιωτικά οχήματα θα μπορούν να παρκάρουν σε ράμπες αναπήρων και πεζοδρόμια όπως και να πηγαίνουν στα σκυλάδικα και στα super markets ως αόρατα...