4.5.12

στον Κορυδαλλό μας γνωρίζουν όλους

Οργισμένη απάντηση έδωσε ο Κορυδαλλιώτης Υπουργός Γιάννης Διαμαντίδης σχετικά με το δημοσίευμα από το Πρώτο Θέμα που αφορά την πρόσφατη αγορά ακινήτων στην Σαρωνίδα.

Διαβάστε με κλικ εδώ όλη την απάντηση του κ. Διαμαντίδη η οποία απαντά και ξεκάθαρα τα ακόλουθα

 "Σας κάνω γνωστό ότι τα παιδιά μου, απόφοιτοι οικονομικών και νομικών σχολών των πανεπιστημίων Πειραιώς και Αθηνών, και με εξειδίκευση στο Ναυτιλιακό δίκαιο, δραστηριοποιούνται εδώ και επτά χρόνια στον Ναυτιλιακό τομέα με ικανοποιητικό κύκλο εργασιών"

 αλλά επειδή κ. Υπουργέ "Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, αλλά πρέπει και να το δείχνει.

 Λέμε:
 Ένα παιδί από τον Κορυδαλλό για να πετύχει εισαγωγή στο ΑΕΙ που λέγετε Πανεπιστήμιο Πειραιά χρειαζόταν και χρειάζεται ιδιαίτερο κόπο, υψηλό πνευματικό επίπεδο και πάρα πολλές θυσίες από μία οικογένεια της Β΄ Πειραιά για να αντεπεξέλθει στα έξοδα προετοιμασίας.

 Ρωτάμε:
Ο γιος σας κ. Υπουργέ που όπως κάνετε γνωστό της πάσης τελείωσε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, μπορείτε να μας απαντήσετε λοιπόν, πότε και σε ποιο ΑΕΙ της χώρας πέρασε ο γιος σας ώστε να εξέλθει από το Οικονομικό του ΠΑΠΕΙ;

 Και τέλος παρακαλούμε απαντήστε στα ερωτήματα που δημιουργήθηκαν σχετικά με το υπερβολικό τίμημα των ακινήτων αγοράς που δείχνουν να μην δικαιολογούνται, όπως επαναφέρει το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ κι ακόμη είναι αναπάντητα.