16.4.14

Τζέρπος Κυριάκος

Ο Κυριάκος Τζέρπος ήτσν στέλεχος της διοίκησης του δήμου από το 2006 ως το 2010, απ' όπου και παραιτήθηκα μη μετέχοντας στην τότε εκλογική διαδικασία, εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκεια του για τις ασκούμενες πολιτικές που εφάρμοζε (και συνεχίζει εντονότερα σήμερα) ο νυν και απερχόμενος δήμαρχος.

Πολιτικές που συμβαδίζουν πλήρως με τα μνημονικά κελεύσματα της κεντρικής διοίκησης. Τα αποτελέσματα τους είναι σ' όλους τους Κορυδαλλιώτες γνωστά:
α) Δυσθεόρατο χρέος και δάνεια ( θλιβερό προνόμιο η όγδοη θέση που κατέχει πανελλαδικά ο δήμος)

β) διάλυση και απαξίωση των κοινωνικών δόμων( κλείσιμο 6 παιδικών σταθμών, εγκατάλειψη των ΚΑΠΗ και των κοινωνικών υπηρεσιών, μη καταβολή των πιστώσεων στα σχολεία, αδιαφορία για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες)
γ) παντελής έλλειψη βούλησης και πρωτοβουλίας για τα μεγάλα θέματα που απασχολούν την πόλη ( φύλακες, λατομεία, εργοστάσιο ΔΕΗ).

Όλα αυτά σε συνάρτηση με τους εναγκαλισμούς της δημοτικής αρχής με τους παραγοντίσκους και εσαεί σαλτιμπάγκους της εξουσίας, τη διαρκή απουσία των δημοκρατικών διαδικασιών και τις ψεύτικες υποσχέσεις προς ίδιον όφελος, συνθέτουν ένα εκρηκτικό κοκτέιλ που είναι έτοιμο να πυροδοτηθεί.

Το 2010 αντέδρασα στις πολιτικές αυτές.

Τώρα, 4 χρόνια μετά, κρίνω ότι πρέπει να τις πολεμήσω.

Ο Κυριάκος Τζέρπος είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό “Εδώ Κορυδαλλός” και υποψήφιος Δήμαρχος ο Γιάννης Μελάς.